A Bungie játékfejlesztő-vállalat tiszteleg az elhunyt Lance Reddick előtt

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. március 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A Bungie egy blogbejegyzésben beszélt arról, hogy Lance Reddick továbbra is része lesz a Destiny játékoknak, a jövőben érkező tartalmakban is hallható lesz a hangja.

Egy héttel ezelőtt egy tragikus hír rázta meg a filmeket és játékokat kedvelő közösséget, Lance Reddick hatvan éves korában elhunyt. Egyik leghíresebb karaktere, a Destiny-videójátékokban alakított Zavala parancsnok volt, akinek a hangját adta. A játékokat fejlesztő Bungie vállalat a mai napon azonban biztosította a rajongókat, hogy Lance Reddick nem fog eltűnni a franchise világából. Egy blogbejegyzésben beszéltek arról, hogy milyen jövőben megjelenő játékokban lesz majd hallható a színész hangja. 

Amellett, hogy a fejlesztők megköszönték a számtalan megemlékezést, az interneten megjelent gyönyörű szavakat, azt is elárulták, hogy tiszteletüket leróva, Reddick a Destiny későbbi tartalmaiban is benne lesz.

De mi a helyzet a többi játékával? Reddick játszotta például Sylenst a Horizon: Zero Dawn és a Horizon: Forbidden West videójátékaiban is, amivel lecserélhetetlen alakítást és szerepet adott a játék világához. Vajon egy keserédes nosztalgiaként Reddick feltűnik majd a Horizon: Forbidden West közelgő Burning Shores bővítményében is? Ha igen a válasz, ha nem: abban biztosak lehetünk, hogy Lance Reddick maradandót alkotott.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...