60 éves korában elhunyt Lance Reddick

  • Írta: szlav
  • 2023. március 18.
  • Gyászhír
Link másolása
Lance Reddick halála egyszerre volt váratlan és tragikus. A karakteres hangjáról és kiváló tehetségéről ismert színész, aki számára a játékipar sem volt idegen, 60 éves korában távozott közülünk. Nyugodjék békében!

Lance Reddick egyszerre volt a filmek, sorozatok és videojátékok rajongóinak nagy kedvence, így nem is kérdés, hogy a váratlan halála hatalmas űrt hagy majd maga után. A 60 éves amerikai színész 1962 júniusában született Baltimore-ban, 1996-tól pedig Hollywood legtehetségesebb színészei közt vállalt szerepet tévésorozatokban, filmekben, animációs filmekben és videojátékokban egyaránt. A sztár halálát a TMZ közölte péntek este - Reddick halálának pontos oka egyelőre nem ismert, de valószínű, hogy a távozása természetes körülmények közt történt.

A hosszú és eseménydús karrierje során Lance Reddick olyan sikersorozatokban vállalt szerepet, mint a The Wire, a Fringe vagy a Bosch, a filmes karrierje pedig Godzilla vs. Konggal, illetve a John Wick-filmekkel ért a csúcsára. Nekünk, játékosoknak sem volt ismeretlen Reddick jellegzetes, karakteres hangja, hiszen a színész feltűnt a Quantum Breakben (Martin Hatch), a Destiny 2-ben (Zavala), a Horizon-játékokban (Sylens), de ő alakította Albert Weskert a Netflix Resident Evil-sorozatában is.

Ahogy tehát azt már korábban is megjegyeztük, Reddick halála betölthetetlen űrt hagy majd maga után. Nyugodjék békében!

17.
17.
crytek
#16: Ezt a net írta..

Nem mellesleg az elég nevetséges konklúzió amit most mondtál..
Egy autosori összeszerelő aki egész életében csak a ablakok gumijait teszi be se fog neked mester szerelő és autoszakértő lenni csak mert autogyárban dolgozik.. Sokat buszozok tehát akár buszsofőr is lehetek mert értek hozzá igaz?

Adj abból amit tolsz..
16.
16.
TrishtanAG
#15: ja, elvégre csak az Astranezenekában, a Modernában és a Pfizerben nem volt, a Jansenben meg a Szputnyikban adenovirus volt. Egyedül a Sinopharmban volt elölt koronavirus. De ez már nagyon off. Néha azért remélem, hogy nem gyógyszerekkel foglalkozol abban a gyógyszergyárban.
15.
15.
crytek
#14: Akkor nem mind hanem a legtöbb o jaj én balga

"A legtöbb Covid19-oltóanyag esetében a SARS-CoV-2 egy apró töredéke váltja ki ezt az immunválaszt. A SARS-CoV-2 a Covid19-et okozó vírus.Ha a Covid19-vakcinával beoltott személy később megfertőződik, az immunrendszere felismeri a vírust.
Mivel a beoltott személy immunrendszere már fel van készülve arra, hogy megtámadja a vírust, képes lesz védelmet nyújtani a Covid19-fertőzéssel szemben."
14.
14.
TrishtanAG
#11: Legalább te, aki egy gyógyszergyárban dolgozol, de írj le olyan csacskaságot, hogy az összes típusú covid-oltásban benne van a vírus. Mert nincs.
13.
13.
TrishtanAG
Xanatos0911: valamiért nem enged válaszolni a kommentedre. Mi a pontos problémád a 6-os kommentemmel?
12.
12.
xanatos0911
Na kinek fáj ennyire az igazság? Lehet törölni tényeket tartalmazó kommenteket éjjel-nappal, attól még maguk a tények nem fognak megváltozni. Azért megmosolyogtat, hogy mindennek fényében a 6-os komment maradhatott :D
11.
11.
crytek
#10: Igen csak ezzel az a baj hogy nincs vele baj . Mivel a mínusz 1. percbe ezzel kezdték hogy az oltás nem azt hivatott meggátolni hogy te soha nem kapd el a covidot, hanem azért kell ha elkapod ne halj esetleg bele meg ne legyenek brutál tüneteid...(csak mellékesen: minden oltásban eleve ott az adott vírus gyengített verziója így elég klisé lenne nem elakpni azt )
10.
10.
DragonBleacPiece
én 3 oltással (astra zeneca) is elkaptam a covidot, úgy hogy maszkot hordok, és kezet fertőtlenítek busz, villamos stb után :/ bár lehet hogy mert asztmás vagyok, és azért éreztem meg különösen a tüneteket, szóval kb 1 hónap fulladás napi szinten , most múlt csak el
6.
6.
TrishtanAG
#: Ja, tudjuk az oltás gyíííkojja az embereket. Az, meg, hogy a covid elsődlegesen érrendszeri betegségeket vált ki, ugyebár nem okozhat semmi ilyesmit... Attól, hogy már nem fulladnak meg az emberek tömegével a lélegeztetőgépen tőle, nem jelenti azt, hogy nem fognak meghalni miatta szívizomgyulladásban, vagy stroke-ban.
5.
5.
csongor1996
#3 A John Wick 4 jövő héten jön, a forgatás pedig 2021 októberében fejeződött be.
3.
3.
Shao Kahn
Nyugodjon békében, őszintén mondom! De kiváncsi lennék hogy a John Wick 4 forgatása közben, vagy (hány nappal) utána halt meg?
1.
1.
markoci555
always sunny reddit oldalán értesültem róla először, mint Tom Sizemore esetén, elég váratlan ilyen "fiatalon", szerintem rengeteg szerep várt még rá videójátékokban is, imádtam a karakteres mély hangját
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...