Holnap hosszabban is belenézhetünk az új Zeldába

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 27.
  • Hír
Link másolása
A következő Nintendo Direct teljes egészében a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomra koncentrál majd, az ígéretek szerint tíz percig láthatjuk mozgásban a várva-várt kalandot.

Végre sok konkrétumot megtudhatunk, és jó hosszú játékmenet-bemutatót láthatunk a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomról a legújabb Nintendo Direct keretében. Az adás magyar idő szerint március 28-án, 16 órától lesz megtekinthető a Nintendo YouTube-csatornáján.

A bemutató házigazdája Eiji Aonuma, a Zelda-sorozat producere lesz, és nagyjából 10 percnyi gameplayt láthatnak az érdeklődők. Rengeteg kérdésre kaphatnak választ a rajongók a végleges változat május 12-i megjelenése előtt.

Ki tudja, talán a pletykált jövőbeli DLC-kről is lehullhat a lepel.

2.
2.
Darksiders84
#1: Ezt jól összefoglaltad ,de tudjuk jól aki kedveli annak Zelda nem szokott csalódás lenni
1.
1.
Doomsayer
Az komoly. Van eddig két trailer a játékhoz és vagy ezer youtube csatorna él meg ebből a két videóból egész jól. Napi szinten foglalkoznak vele és nem győzik a nagy semmire, meg az egymástól ellesett pletykákra, akár tök alaptalanul nagybetűvel szedve írni a videók címeibe, hogy NEW LEAK INFO SECRET és semmijük sincs :) Mások meg eltemették már a Nintendót kielemezgetve, hogy oltári bukás lesz a TotK mert meg sem merik mutatni ezt a ratyi DLC-t és megint mások bizonygatják, hogy a N-nak nincs szüksége reklámra.... Száz szónak is egy a vége, nagyon nagy a várakozás és ha tippelhetek már vagy 10+ millió lehet az előrendelés is a játékból. Minden ország amazonján best seller a cucc már hónapok óta.

Én annyit mondok, hogy szép dolog, hogy megjelenés előtt azért megmutatják a játékot egyáltalán és azt tudom, hogy én is nagyon várom már :) A holnapi 10 perces videóból holnap utánra többezer óra tartalom lesz Youtube-on.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...