A megjelenés után bővülhet a The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom

  • Írta: zoenn
  • 2023. február 28.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik a játék hivatalos weboldala buktatta el idő előtt a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom közelgő DLC-jét, habár a Nintendo hivatalosan még nem erősítette meg a játék megjelenés utáni ütemtervét.

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom hivatalos weboldala nemrégiben frissült egy disclaimerrel, amely felhívja a figyelmet arra, hogy "a játék teljes verziójának megvásárlása szükséges a DLC használatához". Nyilvánvaló tudnivaló ez, azonban eddig nem találtunk utalást arra, hogy a májusban érkező játékhoz megjelenés utáni tartalom érkezne.

Hivatalosan a Nintendo nem erősített meg semmiféle kiadási ütemtervet, de a The Legend of Zelda: Breath of the Wildhoz anno két bővítmény is napvilágot látott a megjelenés évében, így nem lennénk meglepve, hogy a folytatással kapcsolatosan is hasonló politikát követne a japán fejlesztő. Ugyanakkor az is benne van a pakliban, hogy csak emberi mulasztás történt, bár ennek esélye kisebb.

A május 12-én megjelenő játék amúgy az eddigi legnagyobb belsős Switch-címe. Nemcsak az árazását, hanem a méreteit tekintve is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...