Új stúdiót alapított a Playground Games egykori vezetője

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 27.
  • Hír
Link másolása
Gavin Raeburn, a Forza Horizon-sorozatért felelős Playground Games egykori vezetője új stúdiót alapított Lighthouse Games néven. Igazi iparági veteránok csatlakoztak hozzá, hogy AAA-kategóriás játékokat készítsenek.

A Forza Horizon szériáról elhíresült Playground Games korábbi stúdióvezetője és alapítója már egy ideje a saját útját járja, Gavin Raeburn most egy közleményben adta a tudtunkra, hogy megalapította a Lighthouse Gamest. Az angliai Leamington Spaban található stúdió egy még be nem jelentett IP-n dolgozik, ráadásul a Playground eredeti csapatának kulcsfontosságú tagjait is sikerült magához csábítania.

"Örülök, hogy 30 korábbi kolléga és más iparági veterán csatlakozott hozzám a Lighthouse-hoz." - fogalmazott Reaburn. "A Horizonnal a Playgroundnál létrehoztuk minden idők egyik legsikeresebb Xbox-frencsájzát. Évről-évre jelentős kereskedelmi sikereket értünk el, hatalmas kritikai elismerések mellett, miután a Codemastersnél a DiRT, a GRID és az F1 szériákat vittük sikerre. Ez a hitvallás most a Lighthouse-nál is folytatódik, valami igazán különlegeset szeretnénk megalkotni a tapasztalataink felhasználásával egy új, meghatározó frencsájz létrehozásakor.".

A szakember azt reméli, hogy fejlesztőik a pályafutásuk legjobb munkáját készítik el egy igazán együttműködő környezetben. Sok sikert nekik!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...