Csúszik az ARK 2, bemutatkozott az ARK: Survival Ascended

  • Írta: szlav
  • 2023. április 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy rossz és egy nagyon jó hírrel jelentkezett az ARK: Survival Evolved fejlesztőcsapata. Habár a második részre többet kell várnunk, addig is egy komoly next-gen remasterben terelgethetjük a dinókat.

Tudjuk le először a rossz híreket: a Studio Wildcard bejelentette, hogy a 2023-ra tervezett megjelenés helyett csak valamikor 2024 vége felé fut be az ARK 2. A dinoszauruszos túlélőjáték második felvonását tavaly nyáron mutatták be, úgy tűnik azonban, hogy még sokat kell várnunk a tyrannosauruson lovagló Vin Diesel megérkezésére.

Bemutatkozott az ARK: Survival Ascended

Most pedig jöjjön a jó hír! A Studio Wildcard azt is bejelentette, hogy idén augusztusban egy nagyszabású PC-s, Xbox Series X/S-es és PlayStation 5-ös remasterben adnak vérfrissítést az ARK: Survival Evolvednek. Az új, teljesen külön játékként értelmezhető program az ARK: Survival Ascended névre hallgat és Unreal Engine 5-ön újjáépítve hozza a nappalinkba a dinoszauruszok világát.

Az alapjátékot és az összes hivatalos DLC-t tartalmazó csomag (mely később még tovább bővül majd) rengeteg újítással, cross-platform többjátékos móddal, cross-platform moddolással (!!!) egy teljesen új játékmóddal és több száz kisebb-nagyobb javítással és változtatással rázza gatyába a népszerű játékot. Igen, és ahogy említettük, mindezt UE5-ön építették újra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...