Elsőként nézhetünk be a The Witcher harmadik évadába

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a Netflix kiadta a The Witcher harmadik évadjának első előzetesét, az utolsót, amiben Henry Cavill visszatér Geralt szerepében. Hú, de messze még a június vége!

Már megjelenési dátumunk is van! A Netflix két részletben teszi elérhetővé a The Witcher harmadik évadát: az első adag június 29-én landol, míg a folytatás július 27-én - tehát egy hónap van van köztük. De nem is csigáznánk tovább a kedélyeket: lássuk az első teaser trailert:

"Most először érzek igazi félelmet!" - mormogja Geralt, miközben Cirit és Yennefert veszélyben látjuk. Bizony, az apáskodó szörnyvadásznak lesz vesztenivalója, nem is kevés!

A harmadik évadban veszi fel utoljára az ezüstkardot Henry Cavill Geraltként, őt Liam Hemsworth váltja majd egy év múlva.

Végül, egy új plakátot is mutatunk:

11.
11.
Sz0ty1
#2: Újabb észosztó röppent helikopterrel az alagútba
10.
10.
nemrobotvagyok
Nekem sem bírta ki a sorozat az első évadot sem.
De azért H.C. felé az ellenszenvem is sokat hozzátett hogy zavarjanak a képkockák.
Nálam sosem működik ha egy korszakos témát új területen, éppen aktuális trend szerinti színésszel futtatnak.Ilyen esetekben a no name színészgárdák sokkal jobbak és szerethetőbbek.
H.C.-t meg mindig mindenhol ugyanannak látom, hogy kap egy taslit, szigorúan, majdnem dühösen visszanéz és felszívja magát.Színjátszás, vagy mifene.
9.
9.
Nate Hope
Engem már az első évad után elvesztettek, pedig az összességében tetszett. De azt követően semmiféle késztetést nem éreztem rá, hogy tovább nézzem.
7.
7.
zoli12i
#5: Meg az is sokat segített a sorozaton, hogy az egyik producer vagy ki, bevallotta hogy utálja az egész témát…
Meg is látszik a sorozaton. Óriási ziccert hagyott ki a Netflix, hogy idiótákra bízta a sorozatot, mert ennek a sorozatnak egy zászlóshajónak kéne lennie.
6.
6.
Ooorky
#4: Arra emlékszem, hogy láttam a 2. évadot, de fogalmam sincs mi volt benne.
Biztos ez "az agyunk automatikusan törli a rossz emlékeket" cucc.
5.
5.
Kamukaze
#4: Igazad van, mert ő nem az a bizonyos Geralt. Viszont legalább jellemben megközelíti a karaktert és érezhető hogy beleadta a szívét. De persze nála is volt egy határ, amit átlépett a Netflix.
4.
4.
Sophisticated Karen
#3: +1. En is a masodik evad felenel hagytam abba. De azert kivancsi lennek hogy meddig dolgozzak fel a konyveket, meg hogy van e erdemi minoseg javulas. H.C. Nekem nem jott soha be igazan mint Geralt, de lehet hogy az olcso makeup miatt, mert tudom hogy o egy igazi fan aki utana is nezett a karakternek nem csak vakon nekifutott.
3.
3.
Kamukaze
#2: Egy újabb médiaszakértő, aki kiemelkedő jellemvonásával igyekszik nagy vigyor közepette kioktatni a másik felet. Én olvastam a könyveket, játszottam a játékokkal és megnéztem az 1, majd 2. évad felét. Ugyan is addig bírtam. Sok szereplőnek kb (nem hogy külsőleg) de még jellemben sincs semmi köze az eredeti karakterhez. Ezek után nem kell arról okoskodni, hogy mit lehet és mit nem lehet csinálni a különböző médiákban, hiszen alapvető dolgok lettek átírva/megmásítva. Persze nekem is elmondhatod, hogy én tudom rosszul, meg hülyeséget beszélek. Megmagyarázhatod, számonkérhetsz infókat, de akkor is ez az igazság. Borzalmas amit a Netflix művelt a sorozattal és ezt nem csak én mondom(meg sok másik rajongó), de még maga Geraltot alakító H. C. is. Innentől kezdve meg nincs miről beszélni.
2.
2.
silkgoat
#1: Szerintem nem olvastad a konyveket. Meg szerintem nem vagy tisztaban azzal hogy mit lehet egy filmbeli dramaturgiaval megcsinalni meg mit egy rajzfilmben vagy egy sorozatban illetve egy jatekben. :D
A Gyuruk ura eseten is igaz, hogy a filmben nem mukodott volna a konyv. 2 oldal Moria banyairol a filmben viszont 30+ perc ami igazan jo volt. A Gyuru tanacsa vagy 50 oldal a filmben meg lezavartak 5 percben kis tulzassal.
Ez egy szakma, hogy hogyan ultetsz at dolgokat mozgokepre.
1.
1.
Shao Kahn
Hát, én a Witchernek csak az első évadát néztem meg, de hogy finoman fogalmazzak, nem ájultam el tőle, nem is mertem tovább nézni. Hiába kíváló a játéksorozat, a tv sorozat nem az. Szerintetek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...