E3 2007: Nintendo konferencia

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Kis pihenő után következzen az E3 soron következő igazi érdekessége: a Nintendo konferencia. Tartsatok velünk, izguljátok Ti is végig az eseményt!
Kis pihenő után következzen az E3 soron következő igazi érdekessége: a Nintendo konferencia. Tartsatok velünk, izguljátok Ti is végig az eseményt! (Aki esetleg nem venne részt a kiállításon, a GameSpot oldalán nézheti élőben a konferenciát. :))

19:18 - Vége. Nem igazán sikerült túlzottan élvezetesre a Nintendo konferenciája: próbálták a tavalyi koncepciót követni, azonban míg akkor volt miért izgulni (ugyebár messze volt még a Wii megjelenése), most semmiért - ráadásként nem is lepett meg minket a japán cég. Hamarosan jönnek a képek és fontosabb videórészletek, érdemes lesz még párszor benézni ide!

19:04 - Bemutatkozik a Wii Fit: a szoftverhez egy "szőnyeget" mellékelnek majd Nintendóék, melyen lépkedni és egyensúlyozni kell majd. A játék a vezeték nélküli szőnyegen keresztül ezt érzékelni fogja és értékelni tudja majd teljesítményünket. Több, mint negyven ilyen minijáték került a csomagba, így a változatosságra nem lehet majd panasz. A cucc természetesen súlymérésre alkalmas.





19:00 - Néhány elhanyagolható szó esik a következő címekről: MySims, High School Musical, Rayman: Raving Rabbids 2, Flash Focus, My Word Coach.

18:55 - Rövid Super Mario Galaxy bemutató következik, melynek fénypontja cím megjelenési dátumának kihírdetése: idén november 12-én kerül boltokba a játék.





18:52 - Iwata bácsi a Nintendo céljairól beszélt: szeretnének olyan játékokat készíteni továbbra is, melyek mind a hardcore játékosok, mind pedig az alkalmi gémerek számára szórakoztatóak. Ami szórakoztató kezdőknek és veteránoknak egyaránt. Szép elképzelés. :)


18:47 - Színpadra lép Satoru Iwata, a Nintendo elnöke.

18:43 - Először látjuk mozgás a Wii-re készült Mario Kartot, melyhez készül apró kiegészítésként a Wii Wheel, a korábbi Wii-kormány továbbfejlesztése. Mindkettő 2008. elején jelenik majd meg.





18:41 - A Mario Strikers Charged, a Madden NFL 08 és a FIFA 08 biztosan kapnak majd online módot, de a Guitar Hero III sem marad ki a jóból, mint azt nem régen a kiadó Activision bejelentette.

18:37 - Sikeresnek bizonyul a Nintendo Virtual Console névre hallgató szolgáltatása: jelenleg 112 játék érhető el, a letöltési számlálók pedig 5,6 milliónál járnak.


18:32 - Gameplay bemutató zajlik a Metroid Prime harmadik részéről, mely igen ígéretesnek tűnik az itt látottak alapján. A Corruption alcímet viselő játék idén ősszel kerül boltokba.





18:27 - Bejelentésre került, hogy a várva-várt Smash Bros. Brawl december 3-án kerül boltokba. Reggie ígéretei szerint messze a legjobb Smash Bros. játékkal lesz dolgunk. Következik a DS-re megjelenő The Legend of Zelda: Phantom Hourglass ingame bemutató.





18:24 - A Nintendo egy Zapper-exkluzív játékon is dolgozik, melyről ugyan semmit nem árultak el, de azt tudni, hogy az irányítóval együtt húsz dolcsiba fog fájni. Ezután néhány third party cím rövid bemutatója következett: feltűnt a Soul Calibur Legends és a Ninja Gaiden: Dragon Swords.



18:21 - Bemutatkozik a Wii Zapper. A Remote és a Nunchuck egyfajta ötvözése, mely eredményeképpen egy remek fegyveralakú irányítót kapunk. A cucc használhatóságát a Resident Evil: Umbrella Chronicles-en, a Wii-s Medal of Honor-on és a Ghost Squad-on keresztül mutatták be.




18:16 - Reggie-nek be sem áll a szája: az eladott konzolok hatvankilenc százaléka Nintendo termék, ráadásként a Nintendo gépeken játszó játékosok 33 százaléka nő. Ez egyedülálló. :) Ezek közül ráadásul minden tíz lányból egy legalább rendszeresen játszik. Érdekes adatok ezek!


18:07 - Színpadon Reggie Files-Aime, aki elmélkedik egy sort a játékipar jelenlegi helyzetéről. Játékok, konzolok, eladások, eredményesség, fejlődés és így tovább. Érdemes megemlíteni, hogy felmérésük szerint 50 százalékkal jelentősebb lett a videójátékok üzlete, mint tavaly.

18:01 - Hölgyeim és uraim! Ne menjenek sehova, a show kezdődik! A Nintendo szokásaihoz híven élőszereplős videóval nyitja a műsorát: bár a Zelda-kosztümbe öltözött srácok vércikik, azért érdekes információkat is megtudunk a filmből: sikerek, eladások és még sok más finomság.

17:53 - A közönség nagy része elfoglalta helyét a konferencia helyszínéül szolgáló hatalmas teremben. Hatalmas kijelzők mindenfelé, így biztosan nem fog senki sem lemaradni az eseményről!
4.
4.
fojesz
Szerintem eléggé unalmas volt. Az egész teremben alig tapsoltak, a poénokon nem nevettek. A Sony vagy a Microsoft konferenciáján minden részt üdvrialgás követett.
3.
3.
huszti
1.
1.
Kharas
Ez izgi volt azért. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...