A Street Fighter 6 tarolt a Steamen

Link másolása
Alig jelent meg, a Capcom játékával több mint kétszer annyian játszottak egyszerre, mint az eddigi csúcstartóval, és várható, hogy innen csak felfelé vezet az utcai bunyósok útja.

Hogy mennyire releváns adat az egyidejű játékosszám, azon lehet vitázni, azonban ha már több játéknál is figyelembe vesszük, akkor bizony tagadhatatlan mutatójává válik az adott cím népszerűségének.

Ezért is fontos mérföldkő a sorozatnak, hogy alig 24 órával a megjelenését követően, a cikk írásának pillanatában elérte a 70.540-es egyidejű játékosszámot, ami a zsáner legnagyobbja. Összehasonlításképpen az eddigi csúcstartó Mortal Kombat 11 legmagasabb egyidejű játékosszáma 27.301, a Street Fighter 5-é 13.807, a Tekken 7-é pedig 18.766.

Az eredmény köszönhető a béta tesztnek, az élvezetes játékmenetnek és a könnyed hangulatnak, na meg persze a tonnányi PvE és PvP tartalomnak is, így számíthatunk rá, hogy a fenti szám még feljebb fog kúszni.

A Street Fighter 6 június 2-án jelent meg PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, mi is leteszteltük már, és számunkra is egy roppant kellemes játéknak bizonyult.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...