SGF 2023: Ez volt még a Capcom Showcase műsorán

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A tegnap esti show bár tartogatott új bejelentéseket, jó pár, már korábban bejelentett játékról is hozott még némi infót. Ezeket gyűjtöttük össze egy csokorba.

A hétvége és a hét eleje igazi bejelentésdömpinggel volt tele. A sort az Xbox Games Showcase kezdte, ahol úgy a Ubisoft mint a Capcom pár játéka is látható volt egy-egy trailer erejéig, az adott kiadó műsorán pedig tovább árnyalták az egyes játékokkal kapcsolatos infókat.

Path of the Goddess

A RE Engine-t használó akció-stratégia játék a japán művészet elemeit használva alkot egy rendkívül színes és látványos világot. Az Xbox Games Showcase keretein belül már leleplezték a játékot, a Capcom saját műsorán annyival árnyalták a dolgot, hogy a játék PC-re és PlayStation 5-re is megjelenik majd.

MEGA MAN X DiVE Offline

A Mega Man-franchise egy mobilos játékkal bővül, amelyben több mint 100 karaktert gyűjthetünk össze és több mint 900 pályának vághatunk majd neki. A játék iOS-re, Androidra és PC-re is megjelenik az idén, pontos dátumot viszont még nem kaptunk.



Street Fighter 6

Mintegy emlékeztetőül pár percet szántak a verekedős sorozat legújabb részének, nem mintha nem ez lenne a műfaj történetének legsikeresebb játéka. A játék június 6-i megjelenése óta népszerűsége töretlen, a nyáron pedig megérkezik az első DLC-karakter is, akit további négy követ majd. Bejelentették még a Street Fighter 6 Pro Tour 2023-at és a japán Street Fighter bajnokságot is, ahol 9 csapat méri össze erejét.

 Resident Evil 4 Remake PS VR 2

A már korábban bejelentett ingyenes VR-mód kapcsán is csak egy rövidke kedvcsinálót kaptunk, sajnos konkrét megjelenési dátum nélkül.

Pragmata

Egy rövidke gameplay trailert kaptunk, azonban annál tartalmasabbat, de nem pozitív értelemben. Az egyik főszereplő, Diana rajzban kér bocsánatot a rajongóktól, ugyanis nem sikerült teljesíteniük a játék 2022-es megjelenését, és úgy fest, hogy idén sem játszunk vele, sőt a harmadik évszám helyén is csak egy kérdőjelet kaptunk. Ezt fokozandó, a videó végén még egy külön bocsánatkérést is kapunk. Hogy mikor jelenik meg, azt még megtippelni is nehéz.



Ghost Trick

Shu Takumi, az eredeti Ghost Trick készítője, maga prezentálta az idén 30 éves játék remake-jét, ami a hónap végén jelenik majd meg, azonban nem kell addig várnunk, a demó már elérhető Nintendo Switch-en, Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n is.



Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy

Az Ace Attorney sorozat negyedik, ötödik és hatodik részét felújított formában újra kiadják egy trilógiába szerkesztve. A játék jövőre jelenik majd meg Nintendo Switch-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.



Capcom Town

Az idén 40 éves stúdió történetét megünnepelendő egy digitális vidámparkot nyitottak, ami egyben múzeum is. Itt barangolva többet is megtudhatunk a Capcom klasszikus játékairól és készítésük részleteiről, sőt egyes játékok ingyenesen játszhatóak is. A legjobb az egészben, hogy nem kell várni a megjelenéssel, ugyanis az oldal már él.

Ezen felül érdemes szétnézni kedvenc digitális boltunkban is, platformtól függetlenül, ugyanis a születésnapi ünneplés keretein belül számos Capcom-klasszikust húzhatunk be akciósan.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Shao Kahn
Örülök hogy a path of the Goddess mégis jön PS5-re, várom, remélem méltó utódja lesz az Onimusha sorozatnak!

A Pragmatával eddig nem foglalkoztam, de ha a trailer alapján tényleg akció (rpg) játék lesz, akkor mégis várom majd.

Kíváncsi leszek a street fighter 6 dlc karaktereknek lesz-e szerepük a World tourban is? Egyébként kíváncsi vagyok hová tűntek a Street Fighter 6-ból, a gonosz harcosok (Balrog, Sagat, Vega, Bison stb.)? Vajon milyen lenne ha egy gonosz harcos is lehetne a World tourban a főhős tanítója...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...