Kiszivárgott forgatási fotókon a Fallout TV-sorozat

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Mint ismert, az Amazon élőszereplős TV-szériát forgat a Fallout-játékokból, most pedig néhány nem mostani forgatási fotó szivárgott ki az internetre, rajtuk az ikonikus Vault-Tec logóval.

A Fallout TV-sorozatot Jonathan Nolan és Lisa Joy produkciós cége, a Kilter Films készíti az Amazon megbízásából. "Egy őrült vicces kalandnak ígérkezik", amelyet még soha nem látott a nagyérdemű - Joy még két éve nyilatkozta ezt.

Nos, a forgatások már elkezdődtek, igaz, a hollywoodi írók és színészek sztrájkja miatt mostanában pihennek a kamerák, így az alábbi kiszivárgott képek több hónaposak is lehetnek. Az anyag hiteles, lévén a híres Vault-Tec logó is feltűnik rajtuk. Van egy rövidke videónk is.

A széria főszereplői Walton Goggins (Sons of Anarchy) és Kyle MacLachlan (Twink Peaks) lesznek. Nem ez az egyetlen adaptáció az Amazonnál, a Prime Videóra szánják a Life is Strange és a Disco Elysium sorozatváltozatát is.

1.
1.
markoci555
Ha van egy ilyen bújtatott szarkasztikus beütés, ami jellemző az egész pip boy cuccra például, addig rendben van, de ha össze vissza szórják a poénokat és attól lesz hú de vicces, akkor köszönöm nem kérek belőle
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...