2024 őszén hivatalosan is megérkezik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. szeptember 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Paradox Interactive és a World of Darkness egy új trailert adott ki a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-höz, amiben elárulták a játék megjelenési időpontját és bemutatták az új fejlesztőcsapatot is

Itt az idő, hogy a játékosok ismét belépjenek a sötétség birodalmába: 2024 őszén érkezik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2! A hányattatott sorsú RPG-t új fejlesztőcsapat vette át, nem is akárkik: a The Chinese Room gondozásában készül el a vámpíros kaland. Egy vadiúj, hangulatos, lágy dallamokkal szédítő előzetest is nyilvánosságra hoztak, ami egyenesen Seattle városába kalauzol el bennünket. A videó leírása szerint a hátborzongató folytatásban minden döntésed megváltozathatja az erőviszonyokat - ez elég izgalmasan hangzik! 

A Vampire: The Masquerade – Bloodlines második részét már régóta ígérgetik a rajongóknak, azonban eddig számtalan csúsztatásnak esett áldozatul a játék. Legutoljára 2021-ben hallottunk róla, amikor is határozatlan időre le is állították a projektet. Most viszont itt van a vadiúj trailer, jó szórakozást hozzá! 

5.
5.
Doomsayer
Legalább jó a trailer zenéje.
4.
4.
wolfwarrior
#3: Szerintem, MÉG egyszer fog késleltetni, de annyira se lesz jó mint az első amikor az jelent meg
3.
3.
markoci555
kérem a téteket, mennyit fog még csúszni, vagy van olyan elvetemült, aki szerint meg is jelenik ekkor?
2.
2.
Raam989
Nem lesz ebből semmi, el van átkozva ez a játék.
1.
1.
DragonBleacPiece
1 év múlva, ki a tökömet érdekli..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...