Óriási kedvezménnyel búcsúzik a Marvel's Avengers

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 19.
  • Akció
Link másolása
A hónap végén törlik a játékot a digitális áruházakból, azonban aki megvásárolja, az később is bármikor letöltheti. A játék legteljesebb verzióját ez okból masszívan leárazták.

A Marvel's Avengerst mindenki úgy várta, mint a messiást, azonban amikor megérkezett, nagyon nem azt kapták a franchise rajongói, mint amire számítottak. A teljes árú játékban megbújó mikrotranzakciók, a repetitív harcrendszer és a későbbi grindolás sokaknak kedvét szegte a játéktól, ami kritikailag és pénzügyileg sem teljesített úgy, mint ahogyan a kiadó Square Enix elképzelte. Nem teljesen kizárt, hogy ez is közrejátszott abban, hogy a japán kiadó végül több más nyugati stúdióval együtt a Crystal Dynamicset is eladta.

A Marvel's Avengers játékosbázisa hamar elapadt, a fejlesztők pedig az év elején bejelentették, hogy megszüntetik a játék támogatását. Ezt megelőzően egy frissítéssel szinte minden kozmetikai cuccot ingyenessé tettek, a játékon belüli pénznemeket pedig erőforrásokká alakították, ezzel próbálva új életet lehelni a játékba.

Most pedig a szeptember 30-i digitális boltokból való törlése előtt egy igen komoly, 90%-os leárazást is kapott a játék Definitive Editionje PC-n, PlayStation-ön és Xbox-on. Utóbbinál annyi csavar van, hogy az akciós ár kizárólag a Game Pass előfizetők számára érhető el. A legutóbbi közlemény szerint a játék a vásárlók számára változatlanul elérhető marad, és igyekeznek a multit is életben tartani, amíg lehet, azonban sem ezzel, sem pedig az esetlegesen felmerülő hibákkal kapcsolatban nem ígérnek már semmit. A Red Room Takeover és a többi időszakos esemény két hetes rotációban továbbra is játszható lesz, ahogy a War for Wakanda kiegészítő is.

4.
4.
Nate Hope
Az utóbbi évek egyik legnagyobb melléfogása volt ez a játék.
3.
3.
hedzsooo
Lattam de igy sem, egyszeruen boven elegendo jobbnal jobb jatek van ehhez kepest a teriteken. Meg olykor az Epic is jobbakat dob ingyen...
2.
2.
Chdz
Amit erre a foskupacra ráköltöttek, inkább a nigériai esőerdőkre költötték volna, ott is jobb helyen lenne..
1.
1.
AbsurdShark
Gondolom lejár a licensz, azért törlik az áruházakból. Szerencsére korábban sikerült kb. ennyire leakcíózva a Humble Bundle-ben megvennem, és annyiért bőven megérte, jó a játék, de nyilván nem hibátlan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...