Traileren az Everywhere

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A GTA-sorozat volt producerének játéka enyhén szólva is ambiciózus alkotás lesz, és várhatóan csak jövőre jelenik majd meg. Az új trailerrel egy picit belekóstolhatunk a felfedezés, az építkezés és az őrült akció szépségeibe.

A még tavaly bejelentett, és idénre ígért Everwhere annak a Build A Rocket Boy stúdiónak a játéka, amelyet a Grand Theft Auto-sorozat volt producere, Leslie Benzies vezet. A játék úgy látszik, hogy csak jövőre jelenik majd megy, egyelőre a PC-re, most pedig már gameplay-t is láthatunk belőle.

Bár elsőre, és talán másodikra is a Fortnite juthat az eszünkbe a látvány és az építés miatt, ha lehet hinni az előzetesnek, akkor ennél jóval többről lesz szó. A koncepció szerint ránk vár a világ újraépítése, ehhez pedig nem csak virtuális kalapácsot, hanem fegyvert is kell majd ragadnunk. Ha összejön a stúdiónak, akkor egy rendkívüli játékot kapunk az Everywhere személyében. Ugyanakkor nem kis kihívás egy ilyen játék elkészítése, főleg, hogy ha egy olyan friss stúdióról beszélünk, mint a Build A Rocket Boy.

1.
1.
markoci555
nem tudom, hogy most ez maga a játék, vagy csak azt mutatják, hogyan építgetik a világot a fejlesztők?
mert ha ez a játék, akkor kár az egészért
elég sok ilyen játék volt már, hogy építsd magad pályák, aztán mindenki játszhat rajta... ha nincs egy jó és aktív közösség, hamar kihalnak ezek
egyike a kevés kivételnek talán a Roblox
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...