Assassin's Creed: Mirage - középpontban a lopakodás

  • Írta: szlav
  • 2023. október 2.
  • Videó
Link másolása
Az Assassin's Creed: Mirage több szempontból is visszatér a széria gyökereihez, ennek részeként pedig újra előtérbe kerül az orgyilkosok egyik leghalálosabb fegyvere: a rejtőzködés.

Az Assassin's Creed orgyilkosainak testvérisége három megszeghetetlen szabályt állít az újoncok elé, ezen szabályok közül pedig a második így szól: "Hide in plain sight, be one with the crowd." Nos, a kevésbé klasszikus módon edzett orgyilkosok erre annak rendje és módja szerint fittyet hánytak - gondoljunk csak a Eivorra, Kassandrára vagy Alexiosra, akik gyakran nyílt csaták és ostromok kellős közepén érezték magukat csak igazán az elemükben.

Basim Ibn Ishaq története azonban egészen más irányt vesz: az Assassin's Creed: Mirage témáját, felépítését és mechanikáit tekintve is visszatér a széria gyökereihez. Az ifjú utcai tolvajból profi gyilkossá váló főszereplő rengeteg új vagy régről visszatérő eszközt és technikát alkalmat majd arra, hogy elérje célpontját, majd köddé váljon az őt üldözők szeme elől. Ezt mutatja be a játék legújabb előzetese.

Az Assassin's Creed: Mirage október 5-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...