2027-ig biztos jönnek Call of Duty-játékok, valószínűleg utána is

  • Írta: osan
  • 2023. október 4.
  • Hír
Link másolása
A végtelenbe és tovább – Buzz Lightyear hangján szólhat az ikonikus mondat az Activision irodájában, hiszen egy interjú szerint már megvannak, hogy nagyjából milyen CoD-játékok érkeznek 2027-ig. Szóba került az is, hogy több, mint 3000 fő dolgozik a szérián.

Az Activision elnöke, Rob Kostich nyilatkozott a Games Beatnek, melyben arra a kérdésre keresték a választ, hogy a CoD-franchise miért nem fulladt még ki.

Folyamatosan a tervező fázisban vagyunk, hosszútávra tervezünk. Jelenleg ’27-ig vannak játékok, amiken dolgozunk.” – mondja Kostich. „Hihetetlen nagyságú fókuszcsoporttal dolgozunk a világ minden tájáról, akik mindennap elmondják nekünk gondolataikat a franchise-ról, mely mindannyiunk különleges figyelmét élvezi.”

Jogosan felmerülhet a kérdés - de akár a félelem is -, hogy tervben van-e bármiféle jövőben játszódó kaland a széria elkövetkezendő életében. Kostich ugyan nem felelt ehhez kapcsolódóan egyértelműen, de abból jóra következtethetünk, hogy szerinte az Activision már nagyon sok ilyen játékot csinált és „...valószínűleg olyan messzire mentünk velük, amennyire csak tudtunk...”.

Szerintem a legfontosabb, hogy valóban jó és megkülönböztethető élményeket szolgáltassunk az embereknek, hogy amikor beszállnak, akkor azt egy újfajta kalandnak éljék meg.” – tette hozzá Kostich. Mindemelett szó esett arról is, hogy több, mint 3000 fő dolgozik a szérián, de ez azt hiszem nem meglepő. Ahogy Kostich is fogalmazott, „Ezek a játékok eléggé munkaigényesek... Hatalmas erőfeszítés kell hozzájuk.

Nos, az jó jel, hogy valószínűleg nem kapunk még egy Advanced Warfare-t, még akkor is ha ez nem lett tisztán kimondva. Kíváncsian várjuk a Call of Duty sorozat jövőjét, főleg a legújabb etapot, mely a napokban kapott multis trailert.

2.
2.
KopyAti
3000 fő, aztán ctrl c, ctrl v.
1.
1.
crytek
Amíg van ms meg game pass addig jó nekem :)

https://rectifygaming.com/call-of-duty-xbox-game-pass/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...