8 perces bemutatóvideó érkezett a Spirittea-ről

  • Írta: osan
  • 2023. október 26.
  • Videó
Link másolása
A Cheesemaster Games játéka már 2020 óta fejlesztés alatt áll és most a megjelenési dátum mellett mélyebb betekintőt is kaptunk a játékmenetbe és en bloc a játék nyújtotta élménybe. Egy igazán spirituális retro kaland vár ránk!

A történet szerint hősünk pihenésképp és inspiráció szerzésként érkezik a kis falucskába, ahol véletlenül egy mágikus teafőzetből iszik. A főzet hatására egy varázslatos fürdőháznak leszünk tulajdonosai és a mi dolgunk lesz, hogy a falu lakosai között – legyenek élők vagy szellemek – újra megteremtsük az összhangot. A pixel arttal készült látványvilághoz egy igazán nyugis játékmenet társul, melynek nagy részében a fürdőházunkat fogjuk igazgatni, illetve a lakosok ügyes-bajos dolgain segíteni. Vendégeink a fürdőházban nemcsak emberek lesznek, de szellemek is akikkel utunk során ismerkedünk össze.

A Stardew Valley-ból ismerős Friendship Bar is feltűnik a játékban, melynek célja, hogy nyomon követhessük kivel milyen kapcsolatban vagyunk. Természetesen majd’ mindenkivel javíthatjuk ismeretségünket különféle interakcióknak hála.

A Spirittea november 13-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re és Nintendo Switch-re. Már a megjelenés napján elérhető lesz a Game Pass kínálatában. Steamen már ki is próbálhatjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...