Bejelentették a Diablo IV első kiegészítőjét, a Vessel of Hatredet

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy az várható volt a Blizzard kaliforniai házi rendezvényén hullt le lepel a Diablo IV első expanziójáról. A Vessel of Hatred 2024 végén jelenik meg, az első trailert semmiképp se hagyják ki a rajongók!

A korábbi szivárgások majdnem igazak voltak: a Diablo IV első kiegészítője Vessel of Hatred névre hallgat (nem pedig Lord of Hatredre, de ez legyen a legkisebb bajunk). Az expanziót az idei BlizzConon jelentette be a fejlesztő, amely mellé egy előzetest is levetítettek a nagyérdeműnek. Bizony, visszatér a Diablo II-ből ismerős régió.

A Vessel of Hatred a Diablo IV eseményei után veszi fel a fonalat, a célunk az, hogy megállítsuk Mephisto "démoni tervét Sanctuary-vel kapcsolatban". A bővítmény a Kurast régióban játszódik, amely egy dzsungel témájú helyszín, mit Dél-Amerika ihletett. Ezen kívül kapunk egy eddig soha nem látott kasztot is, amely a szóbeszédek szerint a Spiritborn lesz. Túl sok minden nem mutat az előzetes, viszont nem kicsit felcsigázza a hangulatot. Reméljük, a hétvégén még több konkrétumot hallunk róla.

2.
2.
DarkLord
Tipikus, hogy a 4. rész után már semmit se veszünk meg ugye, ami Diablo...erre mindenki early-be meg első naposba tolja majd ugyanúgy a sok fanyalgó :D Én nem fanyalogtam, de alap, hogy megveszem.
1.
1.
Vampire_Lord
"Igazak voltak a korábbi szivárgások, tényleg Vessel of Hatred névre hallgat a Diablo IV első kiegészítője."

Pont, hogy nem voltak igazak, mivel Lord of Hatred volt a szivárogtatásban :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...