Korhatár alapján korlátozzák a skineket a Fortnite-ban

  • Írta: osan
  • 2023. november 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Jó szándékú intézkedést hozott az Epic Games, de nem meglepő módon kicsit félrement a dolog és a korhatár alapú skin korlátozások nagy port kavartak a rajongók körében. A cég már egy közleményben jelezte, hogy hamarosan javítani fognak a problémán, de ez sem okozott pozitív visszhangot.

A nemrég megjelent Fortnite frissítés egyik legfontosabb intézkedése az volt, hogy a játék pályái, vagyis a szigetek korhatárokkal lettek ellátva, hogy a játékosok és az esetleges kiskorú felhasználók gyámjai jobban tudjanak tájékozódni, hogy mi pontosan kinek is való. A szigetek mellett a skinek is keresztülmentek ezen, így az a helyzet alakult ki, hogy vannak olyan külcsínek, amiket egyes pályákon nem lehet használni. Az Epic Games a következőt mondta a helyzetről:

Jelenleg nagyjából a Fortnite ruháinak 7 százaléka csak olyan szigeteken használható, amik tinédzsereknek (vagy regionális megfelelőjüknek) valók. A következő év során lehetővé tesszük, hogy a legtöbb ruha minden minősítéssel kompatibilis legyen, automatikusan alkalmazkodva a kívánt sziget besorolásához.


Érthető a módon a játékosok nem fogadták túl pozitívan a helyzetet és nem értik, hogy a kiadó miért nem tudta implementálni az automatikus alkalmazkodást a frissítésbe még annak megjelenése előtt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...