Kiszivároghatott a Dragon’s Dogma 2 megjelenési dátuma

  • Írta: osan
  • 2023. november 18.
  • Pletyka
Link másolása
Lehetséges, hogy már jövőév márciusában megkaphatjuk az új Dragon’s Dogma-játékot, legalábbis ez derül ki a játék korhatár-besorolásából.

Ahogy azt tudjuk, a hónap végén, pontosabban 28-án egy 15 perces műsorral készülnek nekünk a fejlesztők, ami csak a Dragon’s Dogma 2-ről fog szólni. Várhatóan nemcsak a játék története kerül majd szóba, de a játékmenet és játékmechanikák is a terítékre kerülhetnek. Hivatalosan még mindig nem jelentették be, hogy mikorra várható a játék, de most a Gematsu szemfüles munkatársainak hála azért lehet egy jó tippünk.

Egy korhatár-besorolást láthatunk, ahol a megjelenési dátum is fel van tüntetve. Ugyan azóta az oldalt eltávolították, így nem is lehet megnézni, de készült róla egy képernyőkép, aminek köszönhetően bátran feltételezhetjük, hogy a játék 2024. március 22-én érkezik PlayStation 5-re, Xbos Series X/S-re, illetve PC-re.

A 28-án tartott műsort a játék hivatalos YouTube-csatornáján tudjátok elérni, viszont valószínűleg a megjelenési dátum hivatalos bejelentése csak a The Game Awards keretein belül fog megtörténni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...