Rick és Michonne kapja a főszerepet az új The Walking Dead-sorozatban

  • Írta: szlav
  • 2023. november 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Februárban újabb The Walking Dead-sorozatot indít útjára az AMC. Az eredeti sorozat eseményei után játszódó The Walking Dead: The Ones Who Live Rick Grimes és Michonne párosára fókuszál majd.

A világvége legszívósabb seriffje, Rick Grimes visszatért, Michonne mellett pedig a páros egyszerűen megállíthatatlan. A hétvégén az AMC lezárta a Fear the Walking Dead 2015 óta futó sorozatát, Robert Kirkman zombis univerzumával azonban nem hajlandók szakítani. Több karakterorientált spin-off sorozat után 2024. február 24-én útjára indítanak egy újabb történetet: érkezik a The Wallking Dead: The Ones Who Live, melyhez máris érkezett egy rövid teaser!

A főszereplő párost természetesen ismét Andrew Lincoln és Danai Gurira alakítják, az előzetes szinopszis szerint pedig egy epikus szerelmi történetet láthatunk majd, melynek szereplői éppen annyira megváltoztak az évek során, mint az őket körülvevő világ. Nemcsak az élőholtak, de az élők is szörnyű veszélyt jelentenek ebben az átalakult világban, és úgy tűnik, hogy Rick és Michonne egymásra találása sem lesz egészen zökkenőmentes. Úgy tűnik, végül az AMC módosított a korábbi tervein: a korábbi vázlatok szerint önálló mozifilmként folytatódott volna Rick Grimes története, végül azonban ez a sorozat hozza vissza igazán a cselekménybe az eredeti pilot óta ismert karaktert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...