Megvan az élőszereplős Naruto-film forgatókönyvírója

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Tasha Huo olyan projektet megszületésén dolgozott eddig, mint az új Vörös Szonja-film és a Netfix-féle Tomb Raider-anime, így nem lesz ismeretlen számára az adaptáció kérdése.

Anime fanok között a Naruto mindig is három nagy sónen manga közé tartozott, ami nem csak három animét, de számos filmet, sőt musicalt is kapott már, hogy a töméntelen mennyiségű játékról ne is beszéljünk. A repertoárból már csak egy valami "hiányzott": az élőszereplős adaptáció. Magát a projektet nem most jelentették be, viszont konkrétumokat eddig nem tudtunk róla.

A Variety ifjú, feltörekvő forgatókönyvírókról szóló tízes listája most árulta, hogy Tasha Huo fogja írni az adaptáció forgatókönyvét. A hölgyről eddig a Netlix készítésében érkező Tomb Raider-anime, és a 2024-ben megjelenő új Vörös Szonja kapcsán lehetett hallani. Huo számára így egyértelműen nem újdonság az adaptáció, ami szerinte egy óriási könnyítés egy író számára, hisz már kész alapanyaggal dolgozhat. Más kérdés persze, hogy a rajongók oldaláról milyen elképesztő elvárásoknak kell megfelelnie a forgatókönyvnek.

A filmet a Lionsgate készíti majd el, és egyelőre semmi mást nem lehet róla tudni, de egy biztos: akárki is fogja rendezni, fel lesz neki adva a lecke, hogy a címszereplő Naruto megformálójáról már ne is beszéljünk. Az eddigiek alapján nagyon nehéz megjósolni, hogy mikorra várható majd a film, de valószínűleg 2025 előtt nem kerül a mozikba.

1.
1.
Shao Kahn
Basszus! Pedig én már trailert is láttam róla a youtube-on!
https://www.youtube.com/results?search_query=naruto+live+action+trailer
Akkor az is hazugság volt?! Még csak az írónál tartanak?! 2025?! Forduljanak fel!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...