Megérkeztek a vadon élő állatok a GTA Online-ba

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 2.
  • Hír
Link másolása
Jobb későn mint soha - gondolhatta a Rockstar Games -, 10 év után végre megérkeztek a vadon élő állatok a Grand Theft Auto Online-ba. Ez azt jelenti, hogy most már elmehetünk vadászni a természetbe.

A Rockstar egy blogbejegyzésben erősítette meg, hogy vadon élő állatokkal bővül a GTA Online a decemberi frissítéssel, ami nagy szó, tekintve, hogy a multis vadhajtás már tíz éve megjelent. Emellett új pénzkereseti lehetőségek, ünnepi események és drift versenyek is hozzáadásra kerülnek, de ez megszokott dolog.

Az állatok azonban nem, hiába volt tele San Andreas vadonja különféle jószágokkal, a GTA Online-ból kiszedték ezeket - egészen mostanáig. Szarvasok, vadmacskák, madarak, halak, kutyák és macskák ezentúl bárhol feltűnhetnek a térképen, és bármikor foghatunk egy puskát és vadászhatunk is, ha jól esik.

Egyedüli megkötés, hogy kizárólag konzolokon és azon belül is PlayStation 5-on és Xbox Series X/S-en lesz vadvilág a GTA Online-ban, a PC-sek és a korábbi generációs masinák tulajdonosai kimaradnak a mókából.

És azt se felejtsük el, hogy a folytatás, a GTA VI első gameplay videóját december 5-én vetíti le a Rockstar!

3.
3.
dvs00
Trailerről volt szó, nem gameplay videóról. Legyünk pontosak. :)
2.
2.
negyven2
#1: PC-s modderek (meg valószínűleg az X360/PS3-as modderek is) ezt már réges-rég megtették. És valószínűleg kapták is érte a bant, mert ez a hivatalos GTA Online. A FiveM meg nem ide tartozik (hanem a Rockstar-hoz).
1.
1.
hedzsooo
Ha konzolokra kijon, akkor a PC-re majd modderek portoljak szerintem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...