TGA 2023: Visszatér a Twisted Metal TV-sorozat egy második évadra

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 10.
  • Cooltúra
Link másolása
A Twisted Metal idei első etapja igazi bűnös élvezet volt a rajongók számára, a főszereplőt alakító Anthony Mackie a pénteki The Game Awardson jelentette meg, hogy zöld utat kapott a második évad.

A nagy játéközön mellett kissé megfeledkeztünk arról, hogy a The Game Awardson bejelentették a Twisted Metal TV-sorozat második évadát is. Az első nekifutás olyan jól sikerült, hogy még jelölték is a legjobb adaptáció szobrocskájára, amit sajnos a The Last of Us elorzott tőle, ám ettől függetlenül tisztességes végeredmény született, ami bátran ajánlható mindenki számára.

Anthony Mackie - aki az első évad főszereplőjét alakította és nem mellesleg a produceri teendőket is magára vállalta -, a díjátadón árulta el, hogy elhárult minden akadály a folytatás elől.

"Készülj fel motorod felpörgetésére, mert egy újabb út áll előtted." - jelentette ki Mackie.

A Peacock nem sok ezután megosztotta saját bejelentését a YouTube-on.

"Sweet Tooth-méretű köszönetet kell mondanom a hihetetlen rajongóinknak - minden véleményt elolvastam és annyira lenyűgözött mindenki szeretete, támogatása és őrjöngő lelkesedése." - fogalmazott a sorozat showrunnere, Michael Jonathan Smith a Deadline-nak. "Hálásak vagyunk, hogy folytathatjuk John Doe, Quiet és Sweet Tooth történetét, akik ismerős arcokkal és új zord ellenfelekkel néznek szembe a régóta várt Twisted Metal-versenyen. A mixtape már elkészült, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy visszatérhetünk az aszfaltra a kiváló szereplőgárdánkkal és stábunkkal."

Reméljük, hamarosan újra forognak a kamerát és belátható időn belül a második etap premierdátumával is gazdagodunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...