Fortnite - az Epic továbbra is a Nintendo karakterei felé kacsingat

  • Írta: aronsz
  • 2023. december 14.
  • Hír
Link másolása
A népszerű battle royal repertoárja folyamatosan frissül, más univerzumokból ismert szereplőkkel, illetve hírességekkel. A japán cég azonban egyelőre nem járul hozzá, hogy a Nintendo kedvelt arcai is elérhetők legyenek.

A Fortnite fejlesztői elég hamar rájöttek, hogy az ismert karakterek beemelése a játékba jó biznisz, Pókember, Master Chief, Kratos, Indiana Jones vagy éppen Aquaman is elérhető in-game skinként. Nem meglepő, hogy többek között Mario, Peach, Zelda, illetve Samus is célkeresztbe került, a Nintendo azonban egyelőre nem járult hozzá a dologhoz. Sax Persson, az Epic Games alelnöke az Axiosnak beszélt arról, hogy nem adják fel a harcot a Nintendo karaktereiért – számolt be róla a hét elején az IGN.

Hivatalos érvelés nem érkezett a japán cégtől, a szakmabeliek azt sejtik, hogy a a platformok közötti átjárás állhat a háttérben. A Fortnite-ban ugyanis, a híresen exkluzív karakterek lényegében bármilyen platformon játszhatóak lennének. Az X-en elérhető egy videó, amiben Kit Ellis, a Nintendo korábbi PR-osa az esetről azt mondja, hogy a cégnek egész egyszerűen nincs szüksége a Fortnite-ra, Mario és a Zelda önmagukban is sokkal nagyobbak.

Az Epic fejlesztői egyébként folyamatosan bővítik az elérhető skinek kínálatát. December elején jelentették be az 5. szezon 1. fejezetét, amely az Underground (föld alatt) címet kapta és Peter Griffin, illetve később a Metal Gear Solid Snake-je is elérhető lesz. December 7-én a The Game Awardson harangozták be a LEGO Fortnite érkezését, ami rendesen megdobta a játékosszámot is. November közepén pedig a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton is bekerült a játékba, olyan sportolók mellé, mint LeBron James, vagy éppen Harry Kane.

1.
1.
memoryman
Szerintem tök jó hogy ennyiféle figura bekerül a játékba. Ha jönnek a Nintendós karakterek az jó lesz, de ha nem jönnek akkor sem dől össze a világ.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...