Szárnyal a Fortnite a LEGO Fortnite és a Rocket Racing megjelenése után

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 11.
  • Hír
Link másolása
Az Epic Games a múlt héten három új játékmóddal kedveskedett a rajongóknak, és a LEGO Fortnite, a Rocket Racing és a Fortnite Festival alaposan feltornászta az egyidejű játékosszámot. Nem is kicsit!

A Fortnite népszerűsége még öt év elteltével is töretlen. A hétvégén ráadásul új rekordot döntött az Epic Games játéka, hiszen több mint 7,6 millióan játszottak egyidejűleg vele, miután a múlt héten élesedett a LEGO Fortnite, a Rocket Racing és a Fortnite Festival játékmód.

A számok vasárnap, azaz december 10-én lőttek ki, így nyilvánvaló, hogy hatalmas volt az érdeklődés az újdonságok iránt. Lényegében egy LEGO sandbox mókát kaptunk, amit az Epic rakott össze és szinte rögtön 2 millió játékost vonzott egyidejűleg. A Rocket Racing egy teljes értékű arcade versenyjáték (a Psyonix csapatától), míg a Festival egy ritmusjáték, amit a Rock Band fejlesztője, a Harmonix rakott össze. A Festival ráadásul a később specifikus kontrollerekkel is játszható lesz, azaz plasztikgitárral és dobokkal. Bővebb infókat 2024 folyamán ígért a stúdió.

Az Epic megerősítette, hogy a fenti játékok végleg maradnak a Fortnite-ban, nem csak ideiglenes játékmódok lesznek.

Sajnos az Epic még a Fortnite ekkora népszerűsége ellenére sem tudja meggyőzni a Nintendo-t, hogy adja kölcsön a karaktereit egy-egy crossover erejéig, de a fejlesztők továbbra sem adták fel a reményt.

"A Nintendónak is megvan a stratégiája, nekünk is megvan a sajátunk, és reméljük, valamikor felhasználhatjuk a karaktereit." - fogalmazott Saxs Persson az Axios kérdésére válaszolva.

2.
2.
hedzsooo
#1: +1

Ja, nem mindenki tulzottan boomer itt a GK-n sem, igy pl. en magam is teszteltem az uj jatekmodokat mar unokatesoval, eleg pofasak lettek valoban. Foleg ugye a LEGO-s mod vonz be nagyon sok jatekost, sok uj jatekost is a Fortnite/Epic univerzumaba
1.
1.
memoryman
Hihetetlen amit az EPIC ezzel a játékkal művel. Amíg ez így pörög, addig biztos lesznek heti ingyen játékok. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...