Visszatérhet a Survivor mód a Remnant 2-ben?

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 21.
  • Hír
Link másolása
A játék rendezője beszélt nem csak a nyáron megjelent játék utóéletéről, de távlati terveikről is, és belengette az első rész egyik kedvenc játékmódjának visszatérését is.

David Adams, a Gunfire Games vezérigazgatója és a Remnant 2 rendezője egy e-mail interjúban nyilatkozott a stúdió eddigi legsikeresebb játékával kapcsolatos terveikről. A Darksiders-játékokat is jegyző fejlesztők alkotása igen csak jól szerepelt nemcsak az eladások, de a kritikák terén is, igaz, a novemberben érkezett első DLC kissé megosztotta a játékosokat, mivel egy meglévő világot használtak fel benne ahelyett, hogy a Remnant világának multiverzumát gyarapították volna.

A Gunfire jelenleg a második DLC-n dolgozik, de nem állnak itt meg, 2024-ben is rengeteg tartalomra számíthatnak a játékosok, amelyek között szerepel pár, ami valószínűleg ingyenes lesz, mint például az októberben megrendezett Aberration esemény. Mivel a fejlesztés igen organikus módon történik, ezért nem tudják egy roadmap köré építeni a terveket, folyamatában alakul a játék jövője.

Adams nem szeretett volna minden poént lelőni, egyrészt, mert nagy részük üzleti titok, másrészt, mert a jövőbeni játékaikban is találkozhatunk pár olyan ötlettel, ami a Remnant 2 kapcsán merült fel. A rendező-CEO azt is belengette, hogy az első rész Survivor játékmódja is visszatérhet, még ha nem is pont olyan formában, mint ahogy megszoktuk. A DLC formájában letölthető játékmódban egyetlen pisztollyal és némi valutával felszerelve kellett nekivágnunk a véletlenszerűen generált pályáknak, fejlesztenünk felszerelésünket, és legyűrnünk az egyre komolyabb ellenállást. Reméljük, hogy valami hasonló érkezik majd a folytatásba is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...