Nem érdemes az Andor visszatérésére számítanunk 2024-ben

  • Írta: szlav
  • 2023. december 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Reménykedtünk benne, hogy az elmúlt évek egyik legnagyszerűbb Star Wars-sorozata a jövő évben megkapja a második évadát, úgy tűnik azonban, hogy a folytatásra ennél többet kell várnunk.

Természetesen a jövő évben sem maradunk Star Wars-sorozatok nélkül, a tavalyi ősz váratlanul nagyszerűre sikeredett dobása, az Andor azonban még nem tér vissza 2024-ben. A Rogue One egyik szereplőjének, Cassian Andornak szentelt spin-off széria a messzi-messzi galaxistól kissé talán idegen komolysággal és felnőttes témaválasztással tette színesebbé a Disney+ palettáját, így mi is epekedve vártuk (és várjuk még továbbra is egy jó ideig) a második évadot.

A második évad kései megjelenésének a híre egyébként egyenesen a Disney+ saját megjelenési listájáról származik (via GamesRadar+), melyről egész egyszerűen hiányzik a sorozat. Nem titok, hogy az Andor munkálatainak komoly gáncsot vetettek az idei hollywoodi sztrájkok, így végső soron aligha lepődhetünk meg azon, hogy az új évad megjelenési időablaka kicsúszott 2024-ből.

A jó hír azonban az, hogy így is el leszünk látva új és visszatérő Star Wars-sorozatokkal. Habár hasonló okokból nincs még dátum kötve a The Mandalorian visszatéréséhez sem, abban már biztosak lehetünk, hogy jövőre megérkezik a sötét oldali tanoncról szóló The Acolyte, a Skeleton Crew, melyben Jude Law és egy csapatnyi gyerek kolbászolnak majd a Star Wars-galaxisban, illetve újabb évaddal gazdagodik a The Bad Batch és a Tales of the Jedi is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...