Tényleg létezik az Xbox Series S kenyérpirító

  • Írta: szlav
  • 2024. január 4.
  • Hardver
Link másolása
Nem volt kacsa a tavaly márciusban kiszivárogtatott Xbox Series S kenyérpirító. A konzolról mintázott konyhai eszköz az Egyesült Államokban már kapható, az emberek pedig viszik is, mint a cukrot (vagy a kenyeret).

Nagy dobás volt az Xbox Series X-ről mintázott minihűtő, úgyhogy a Microsoft egy újabb jópofa konyhai eszközzel lepte most meg a reggelente korgó gyomorral ébredő játékosokat. Tavaly tavasszal ugyan már lelőttük a poént, de csak mostanra vált valósággá az Xbox Series S toaster, ami Amerikában már meg is található az üzletek polcain. 

Ha minket kérdeztek, szerintünk inkább egy villanyrezsóra emlékeztet a Microsoft kisebb jelengenerációs gépe, ám nem kérdés, hogy kenyérpirítóként is jól mutat a fehér dobozka - az pedig már csak a külön pluszpont, hogy még Xbox-logót is pirít a gép a kétszersültre!

A jelenleg egyelőre csak a Walmart üzletláncban kapható eszköztért egyébként 39,99 dollárt kell kicsengetni, afelől azonban kétségünk sincs, hogy rövid időn belül gyűjtői relikvia válik majd az Xbox Series S kenyérpirítóból. Reméljük, hogy hamarosan hazánkban is kapható lesz a sokakat megmosolyogtató készülék!

1.
1.
Viktor_The_Best
Úgy néz ki mint egy rádió XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...