Megtudtuk miért van kigyúrva a Fortnite-os Peter Griffin

  • Írta: aronsz
  • 2024. január 13.
  • Érdekesség
Link másolása
A Family Guy készítője, Seth MacFarlane egy rövid interjúban osztotta meg a háttérben álló okokat. Az elsőre abszurdnak tűnő magyarázat azonban arra enged következtetni, hogy lehet az alkotó csak poénkodott.

Az 5. szezon első fejezetével Peter Griffin is bekerült a népszerű battle royale-ba, azonban néhányakat talán meglepett, hogy a megszokott, apa testű Peter helyett egy igencsak izmos karaktert kaptunk. A kiadó egy rövid videóban mutatja be, hogy miként történt az eset. Eszerint Peter Meowscles tanácsát kérte, aki lejárt slurp juice-t itatott vele.

Az IGN azonban összefutott Seth MacFarlane-nel, a Family Guy alkotójával és többek között erről is megkérdezték a producert. MacFarlane elmondta, hogy nagyon örül neki, hogy a karakter bekerült a játékba, bár fogalma sem volt róla, hogy mi ez.

Az izmos Peterről pedig azt mondta, hogy az Epicnek nem volt elegendő pénze ahhoz, hogy megalkossák a karakter eredeti testét, így kénytelenek voltak a fejét egy másik testre helyezni. Nem egyértelmű, hogy az alkotó ezt poénnak szánta-e. Mindenesetre emellett a magyarázat mellett még kézenfekvő lehet, hogy Peter eredeti teste túl nagy, ami hátrányt jelentett volna a harcok során.

Előfordulhat az is, hogy MacFarlane valóban így tudja, azonban valahol az információ tévútra tért. Pár másodperccel korábban arról beszél, hogy fogalma se volt arról, hogy mi ez az egész, nem lenne meglepő, ha egy szakszavakkal teletűzdelt, jogi szöveget, ami arról szól, hogy miért rajzolják át a testét félreértelmezett volna az alkotó.

Amennyiben azonban mégis úgy van, ahogy mondta, akkor érdekes kérdés, hogy vajon mennyit kért MacFarlane a teljes karakterért, ha az már az Epicnek is túl sok volt?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...