Wakerunners - itt a Mintrocket új játéka

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Dave the Diver fejlesztőinek új játéka 180 fokos fordulatnak tűnik a 2023-as sikerjátékuk után, nemcsak látványát, de játékmenetét illetően is. A demó február elején, korlátozott ideig lesz elérhető.

A Dave the Diver sokak számára az év indie játéka volt 2023-ban, még akkor is, ha a Mintrocket nem feltétlenül tekinthető független fejlesztőnek. A pixel art látványvilág és az élvezetes játékmenet is gondoskodott róla, hogy emlékezetes játékot kapjunk. A fejlesztők pedig nem ülnek a babérjaikon, a játék népszerűségét meglovagolva már a következő projekten dolgoznak.

Az eddig csak Project TB néven ismert játékról végre lehullt a lepel. A Wakerunners címet viselő alkotás látszólag teljesen szakít a fejlesztők tavalyi játékával, ugyanis egy 4v4, illetve 5v5 PvP játékról lesz szó, ahol felülnézetből harcolhatunk majd. Minden karakter képességei, mozgási mechanikái és ultimate támadásai különböznek egymástól, ráadásul meccs közben is szabadon cserélhetünk karaktert.

Nagy hangsúlyt kap egyébként a mozgás, a sebesség, a gyorsulás és természetesen a lassulás is, a játék Steam-oldala szerint az egyes összecsapásokat akár egyetlen mozdulat is eldöntheti. A következő Steam Next Fest keretein belül február 5-től elérhető lesz a játék demója is, és az érdeklődőknek érdemes lesz sietnie, mivel ez csak az esemény végéig él majd. Pontos megjelenésről, esetleges további platformokról egyelőre nincs hír.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...