Phil Spencer is reagált a változó Xbox-stratégia pletykájára

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 6.
  • Hír
Link másolása
Az már biztos, hogy a pletykák eljutottak a vállalat vezérig is, azonban még egy hetet várnunk kell arra, hogy kiderüljön, mi igaz belőlük. Mindenesetre a CEO egyelőre nem cáfolt semmit.

Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy felröppent egy pletyka, miszerint lényegében megszűnhetnek az Xbox-exkluzív címek. Állítólag a Sea of Thieves, a Hi-Fi Rush, a Starfield, a készülő Indiana Jones illetve a Senua’s Saga: Hellblade II is kapna kiadást a rivális konzolhoz. Este pedig már a Gears of War portolása is felmerült.

Jeff Grubb, a Giantbomb újságírója hétfőn még arról beszélt, hogy várhatóan február végén kapunk hivatalos bejelentést az Xbox-tól. Tegnap este azonban maga Phil Spencer az X-en jelentette be, hogy nem várnak február végéig, a jövő héten tartanak egy eseményt, ahol beszélnek az Xbox jövőjéről.

Tavaly az Activision Blizzard felvásárlása után is felmerült az exkluzivitás kérdése, akkor Phil Spencer arról beszélt, hogy minden címnél egyesével fognak dönteni. Bár évtizedek óta zajlik a konzolháborúnak is nevezett verseny a Sony és a Microsoft között, utóbbi az elmúlt években úgy tűnik, hogy más vizekre evez.

2023 novemberében Tim Stuart a szervezet gazdasági vezetője elárulta, hogy azért nem teszik már közzé a konzol eladási számokat, mert sokkal inkább a tartalom szolgáltatásra fókuszálnak, mintsem a konkrét hardverre.

2.
2.
JinjeR
#1: Hát ja csak a te térfeledröl nem csilingel semmi...
1.
1.
crytek
Remélem a Gears of War PS-re a más pletykált felújított kollekcióval érkezik.
Betolhatnák oda a Halo MCC-t is. Utolsó 2 Forzát azt csilingelnének a pengők a másik oldal térfeléről is..:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...