Hi-Fi Rush lehet az első Xbox játék PlayStation-ön

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 21.
  • Pletyka
Link másolása
Egy, a tervezettnél korábban kikerült videó alapján úgy tűnik, hogy az előzetes pletykáknak megfelelően a Hi-Fi Rush lesz az első, korábban Xbox exkluzív cím a Sony konzolján, ráadásul már márciusban érkezhet.

Február elején elkezdett terjedni a hír, miszerint az Xbox-exkluzív címek közül több megjelenhet rivális platformokon is. Végül aztán Phil Spencer, a Microsoft Gaming vezérigazgatója is megerősítette a hírt, hogy 4 játék exkluzivitása fog megszűnni, nem részletezte azonban, hogy melyeké.

A The Verge értesülései szerint a Pentiment, a Sea of Thieves, a Grounded és a Hi-Fi Rush lesznek ezek. Az már biztos, hogy a Pentiment és a Grounded Switchen elérhető lesz tavasszal, most pedig úgy tűni, hogy a Hi-Fi Rush PlayStation debütálása is kiszivárgott.

Wario64 nevű X felhasználó szúrta ki, hogy a Bethesda spanyol YouTube csatornáján megjelent egy előzetes, ami alapján március 18-án érkezik a játék PlayStation 5-re. A videót azóta priváttá tették, így nem elérhető, a screenshot azonban még igen.

A 2023-as ritmus alapú akciójáték komoly sikernek örvendett, nekünk is nagyon tetszett, ide kattintva olvashatjátok a róla készült tesztet.

3.
3.
sumblinker
Úgy értem már az Alan Wake is 360 exkluzív volt és később kijött PS-re. Na mindegy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...