A Suicide Squad: Kill the Justice League elmaradt a Warner Bros. elvárásaitól

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 24.
  • Hír
Link másolása
A játék elég nehézkesen indult, egyértelmű, hogy többre számítottak a fejlesztők és ezt most a Warner Bros. legutóbbi pénzügyi jelentésével kapcsolatban szóvá is tették.

Gunnar Wiedenfels a Warner Bros. egyik vezetője elmondta: “A Suicide Squad volt a 2024-es év egyik kulcsjátéka számunkra, azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ami nehéz helyzetbe hozza a videójáték üzletünket az első negyedévben.” Wiedenfels a 2023 pénzügyi év utolsó jelentésével kapcsolatban beszélt, a webcast leírta egy ingyenes regisztrációt követően elérhető a Seeking Alpha oldalán.

A hír sajnos nem meglepő, tekintve, hogy a Suicide Squad indulása elég rosszul sikerült. Rögtön az első nap számai elmaradtak a Marvel’s Avangers-től, majd hamar kiderült, hogy a játék nehezen élvezhető a rengeteg bug miatt. A héten érkezett egy frissítés, ami azonban csak rontott a helyzeten.

A Steam statisztikák is elég hervasztók. A január végén piacra dobott játék legmagasabb, egyidejű játékosszáma 13,459 volt. A grafikonon jól látszik, hogy ez szinte folyamatosan csak csökkent, az elmúlt 24 órában már a 900-at sem érte el. A konzolos számokra nincs rálátásunk, azonban valószínüleg azon a téren is hasonló számok vannak.

8.
8.
silkgoat
#7: Mert az izgalmas es kurvajo, lehet azert.
A szuiszajd szkvad meg haaat...szerintem hagyjuk is mekkora az a sok tartalom :D
7.
7.
csoki0619
#6: Mégis mindenki a Helldivers-szel jatszik, ezzel meg már lassan senki.
6.
6.
koffein
Én a negativ kritikák ellenére megvettem és valami hihetetlenül jòl szòrakozunk haverral benne. Viccesen megirt pàrbeszédek, profi magas minöségü átvezetök. A történet eddig nagyon jò. Annak ellenére, hogy kb a fö cselekményt lespoilerztem videòkbol, böven tartogat még csavarokat meg meglepetést.

A harcok iszonyat intenzívek és kell jò pār òra mire kitanulsz egy karaktert, hogy hogyan tudsz vele gyorsan és effektiven harcolni. A gunplay meg nagyon jol össze van rakva.

A riddle feladvanyok ötletesek. Szépen bemutatja a vàrosnak minden egyes eldugott kis zugàt.

Jelenleg sokkal több tartalom van benne mint a helldivers 2ben. Tudom mert mind a kettöt jàtszottam. A helldivers nálunk 30-40 òra utan kifujt. A suicide squadban lesz ugyanennyi kakaò plusz mire odàig eljutunk benne, addigra jön a joker.
5.
5.
hedzsooo
Ja, ez a jatek meg a kutyat sem! XD
3.
3.
Kratoska
#2: Már azt hittem, hogy crytek megint nem szedi a gyógyszereit, aztán ránéztem a nickre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...