Fele annyian se voltak kíváncsiak a Suicide Squadra, mint a Marvel’s Avengers-re

  • Írta: osan
  • 2024. február 5.
  • Hír
Link másolása
A DC megint a Marvel mögött kullog, úgy látszik videójátékok esetében is. Elsőnapos számadatok terén fele annyian se játszottak az új Suicide Squad-játékkal, mint anno a Marvel szuperhőscsapatával.

Mindannyian tudjuk, hogy nem volt egy elsöprő siker a Marvel’s Avengers. Ezt előrevetítette az is, hogy megjelenésekor, 2020-ban a SteamDB adatai szerint mindössze 29 916 fő próbálta ki a játékot az első napon. A Suicide Squad: Kill the Justice League-nek viszont sikerült összehoznia egy még szomorúbb számot, az Igazság Ligájának meggyilkolására csak 13 459 fő volt kíváncsi.

Természetesen ez nem feltétlen jelenti azt, hogy a Kill the Justice League rosszabb lenne, mint a Bosszúállók játéka. Sok oka lehet ennek, mint például az előzetes rémhírek a játékkal kapcsolatban, a live service megítélése, de még az sem ördögtől való gondolat, hogy egyszerűen az Avengers márkanév nagyobb húzócím, mint az Öngyilkos osztag.

Mint már azt tudjuk, a Suicide Squad: Kill the Justice League-hez szépen terveznek tartalmakat a fejlesztők és márciusban meg is érkezik az első, ami Jokert helyezi a rivaldafénybe.

6.
6.
gegory
Nekem tetszett a story és a tökösség amivel kiírták a DC nagy kutyákat de pénz nem adnék érte, hogy játszak vele. Az UBI már eljátszotta ezt live service scamet a division 2-el. Azt 3000 vettem meg és annyit megért de ott azért van taktika de már az első napon bele-bele ütköztem paywall-ba, hogy ha seasont megveszed akkor ide is beléphetsz ahova most nem. Közben meg a sima sötét zónába olyan kihaltság volt, hogy nyugodtan fosztogathattam kedvemre csak néha néha jött egy AI ellenfél.
5.
5.
hedzsooo
Pedig a MA meg ennel is sokkal kozepszerubbnek tunt... Csak ugye a MARVEL cimek legtobb esetben nepszerubbek meg a DC-nel is
4.
4.
delphijos
Az a baj itt is, hogy nem nagyon lehet egy kvázi multi only játékot ma már 70 euróért eladni. Senki se kockáztat ennyi pénzt, remélve hogy lesz játékosbázis. Amúgy a játék nem rossz, vicces, szép, de a harc elképesztően egyhangú, majdnem nulla jelentősége van kivel vagy, mindenki "ugyanazt" csinálja.
3.
3.
Anti4730
Nem értem a játék iranti tomeges gyuloletet. En megvettem, es egy eleg minosegi jatekot raktak le az asztalra, egy végre véres, brutalis szuperhosos storyval, a negy fo karakter kidolgozasa pedig peldas. Az meg, hogy az ign ot pontot adott ra, nevetseges.
2.
2.
Br1sk
Pedig 2 szer jobb annál
1.
1.
crytek
Hála a magasságosnak... bárcsak konzolon is így lenne és maradna.. új SINGLE batmant a népnek ne ilyen moslékokat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...