A Suicide Squad: Kill the Justice League újabb mélypontot ért el

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A Steamen aktív játékosok száma már alacsonyabb, mint a Gotham Knights esetében, ami szintén nem szárnyal túlságosan. Talán a hamarosan induló Season 1 visszaránt majd pár embert.

Talán nem túlzó azt mondani, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice League indulása, csak úgy mint a játékosok reakciója igencsak negatív volt. Eleve nem voltak rá annyian kíváncsiak a nyitánynál, mint a Marvel szuperhős játékára, illetve nem rég a Warner Bros. is elmondta, a játék az elvárásokon alul teljesít.

A Steamen elérhető adatok szerint a játékosok száma a megjelenés másnapján elérte a 13 459 játékost ami egyébként önmagában sem nagy teljesítmény egy ilyen kaliberű játéktól, a helyzeten azonban tovább ront, hogy ez a szám folyamatosan csökken. Olyannyira, hogy az elmúlt héten egyetlen egyszer sem ment 1000 fő fölé – figyelte meg a VGC.com.

Ami a dolognak a pikantériája, hogy az átlagosan 754 játékost lekötő Suicide Squad ezzel elmarad a Gotham Knights-tól, amit ebben az időszakban közel 900 játékos élvezett rendszeresen. Negatív nyitás ide vagy oda, erre talán senki sem számított, hogy alig egy hónappal a megjelenés után a Warner Bros. két éves játékát sem fogják tudni előzni.

A fejlesztők abban bízhatnak, hogy a márciusra ígért Season 1 új tartalommal és karakterekkel visszacsábít pár játékost, hiszen a stúdió terve éppen az, hogy hosszú éveken keresztül le tudják kötni a játékosokat a live service elemekkel.

6.
6.
crytek
#5: Állítólag majd 10k negatív review lett törölve ...voltak is erről cikkek
5.
5.
csongor1996
A steamen 79% pozitív értékelése van... hogyan? :D Alig hallok jót róla és nem is játszik vele senki.
4.
4.
crytek
#3: Welcome to játékipar... Itt nem nekeünk csinálnak játékot hanem saját maguknak.Az hogy esetleg valakinek tetszik majd az a cégek szerencséje.
De szerencsére egyre többen erőltetik a moslékot és buknak bele háliszennek

Odaadással "szívből" készült game nagyon de nagyon kevés van manapság. Pedig régen minde ki jobbat akart a másiknál ma már ilyen nincs minél több pénzt hozzon minél kevesebb melóból
3.
3.
Doomsayer
Aki annyira hülye, hogy egy képzeletbeli és nem létező célközönségnek játékot csinál, az szerintem a mai napig nem is érti, hogy mi vele a baj.
2.
2.
crytek
1.
1.
Chdz
Season 100 se fogja megmenteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...