Egy új pályát is elhozott a Star Wars: Dark Forces felújított változata

  • Írta: osan
  • 2024. március 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Az 1995-ös Star Wars-játékklasszikus felújított változatot kapott a héten, és ezzel nemcsak nosztalgikus élményekben lehet részünk, de egy új pálya is bekerült a játékba, mely még az eredeti demójában volt megtalálható utoljára.

A Nightdive stúdió gondozásában készült el a Star Wars: Dark Forces felújított változata, és míg majd’ mindenben hasonlít az eredetire, addig azért egy apró, de jelentős változás is bekerült az újrázásba, mégpedig az ISD Avenger.

A „Bosszúálló” névre keresztelt pálya eredetileg csak a játék demójában volt játszható még a megjelenés előtti CES-eseményen, azonban a teljes játékból kivágták, hiszen úgy ítélték meg a LucasArts-nál, hogy túlságosan is nehéz lett a pálya az új játékosok számára. A pálya eredetileg a játék nyitánya lett volna, melyben Kyle Katarn megrohamoz egy Csillagrombolót és ellopja a Halálcsillag terveit.

Az újrakiadás azonban elhozta a „The Avenger” pályát is, bár nem a kampány részeként, hanem egy, a menüből elérhető opcióként. Úgy látszik a Nightdive is egyetért a LucasArts akkori csapatával, miszerint a küldetés nem a legegyszerűbb, főleg az új játékosok számára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...