GC 2007: Felvonul a 1C Company is

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 15.
  • Hír
Az augusztus végén megrendezendő, lipcsei Games Convention-ön jelen lesz az orosz 1C Company is: a csapat az E3-as játékait hozza magával játszható állapotban.
Az augusztus végén megrendezendő, lipcsei Games Convention-ön jelen lesz az orosz 1C Company is: a csapat az E3-as játékait hozza magával játszható állapotban.Ennek rendje és módja szerint itt lesz majd a cég két agyonsztárolt FPS-e, a horror-beütésű Cryostasis illetve a történelmet alternatív formában feldolgozó Necrovision. Játszható lesz a Death Track című combat racing játék feldolgozása és folytatása, a Death Track: Resurrection. Végül a stratégia műfajának rajongói érezhetik magukat megtiszteltetve, amiért a csapat olyan legendás címeket hoz magával, mint a King's Bounty vagy XIII Century.
2.
Sammy Blaze
Az e6420-as az erősebb és egy tizessel olcsóbb is. Tesztekben agyonverte a 6x2-t. Nekem is az e6420 as van 2 hete de még nem használtam még az alapra várok.
1.
bem
Melyik a jobb szerintetek egy : AMD Athlon 64 am2 X2 6000+ vagy egy Intel Core 2 Duo 2,13GHz E6420 s775 processzor!!!????

VÉLEMÉNY!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...