Cryostasis: Sleep of Reason

A Vivisector készítőinek legújabb játéka, mely 1968-ban játszódik és egy Alexander Nesterov nevű férfi hányattatott életét örökíti meg.
Típus: Akció

Cryostasis: Sleep of Reason

1968. Az Északi-sarkon fagyos titkok lappanganak a hóban. A North Wind nevű nukleáris jégtörő katasztrófát szenved, összeütközik egy jégheggyel. Az acélóriás tengerjáró szerencsétlensége azonban túlmutat az egyszerű emberi mulasztáson, az incidens gyökere egy misztikus ősi legenda újjáéledésében keresendő. 13 évvel később a tudós, Alexander Nyeszterov kutyaszánon érkezve bukkan rá a halott némaságban leledző hajóra, és szembesül a jeges borzalommal. Az ukrán Action Forms új FPS-éhez jó meleg fókabőr kabát javallott.

Cryostasis: Sleep of Reason - Csúszik a megjelenés

A Cryostasis hivatalos fórumán a vezető adminisztrátor megerősítette, hogy késni fog a Cryostasis: Sleep of Reason megjelenése, kerek egy héttel.

Cryostasis, Necrovision, Men of War megjelenések

A 505 Games és a 1C Company bejelentette, hogy három új játékuk, a Cryostasis: Sleep of Reason, a Necrovision és a Men of War egy napon kerül boltokba.

Cryostasis: Sleep of Reason előzetesek érkeztek

Négy újabb videó bukkant fel a jövő februárban megjelenő Cryostasis: Sleep of Reasonből, melyek több percen keresztül mutatják be a játék különböző elemeit.

Cryostasis - képek és izgalmas infók az E3-ról

Friss képek érkeztek az Action Forms által készített, teljes DX10 támogatással rendelkező Cryostasis: Sleep Of Reason-ból. Igencsak szép lett a felhozatal!

Cryostasis - reszketés a félelemtől és a hidegtől

A Vivisector című, botrányosan sikerült FPS-t jegyző Action Forms legújabb játéka komolyabb történettel, külcsínnel és némi hangulattal is fog rendelkezni.

GC 2007: Felvonul a 1C Company is

Az augusztus végén megrendezendő, lipcsei Games Convention-ön jelen lesz az orosz 1C Company is: a csapat az E3-as játékait hozza magával játszható állapotban.

E3 2007: Megérkeztek az első lineupok

A 1 Company, az Akella, a Majesco és az NCsoft az elsők között küldték el nekünk listájukat, melyen az idei E3-on kiállítandó címeik vannak felsorolva.

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

Cryostasis: Félelem és reszketés a jég fogságában

A Vivisector fejlesztőcsapata, a Action Forms a mai napot látta a legideálisabbnak, hogy bemutassa új akcióthrillerét, a Cryostasis: Sleep of Reason-t.