Kiakadtak a Tekken 8 játékosai

  • Írta: osan
  • 2024. április 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A rajongóbázis úgy érzi, hogy a kiadó és a fejlesztők túl messzire mentek azzal, hogy egy Battle Pass-rendszert implementáltak a remek verekedősjátékba, természetesen ennek most hangot is adtak.

Számos Tekken 8 játékos érzi úgy, hogy már túlzó a pénzéhes hozzáállása a kiadónak és egyszerűen nem fair, hogy egy alapvetően 70 dollárba kerülő játék mikrotranzakciókat és Battle Pass-rendszert kapjon megjelenés után.

A nemrég tartott Tekken Talk Stream során mesélték el a játék fejlesztői, hogy a mire is számíthatunk a Tekken Fight Pass-szel kapcsolatban; természetesen vannak ingyenesen elérhető fokozatok, de találhatunk fizetős lakat alá zárt prémium elemeket is – mint minden Battle Pass-rendszerben.

Többen csalódottak és a Street Fighter 6-ot hozzák fel, mint ellenpélda, ott legalább képesek voltak szólni a készítők még a megjelenés előtt, hogy lehet majd fizetős tartalmakra is számítani. Kiemelik, hogy a free-to-play modell egy ilyen árkategóriájú játéknál több, mint simlis húzás.

A Tekken 8-ban egyébként nemcsak a kinézetekért lehet fizetni, de a karakterekért is, a Character Pass első jövevénye Eddy, akit már ki is próbálhatunk, ha rendelkezünk a Deluxe kiadással.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...