A Dead Cells dizájnerének nem tetszik, hogy nem érkezik több tartalmi frissítés a játékhoz

  • Írta: osan
  • 2024. február 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A játék egyik tervezője sérelmezi, hogy nem lesz több tartalmi frissítés a Dead Cells-hez, és szerinte csak egy marketing fogás az egész, holott a háttérben teljesen más indokolja a döntést.

Ahogy azt mi is megírtuk, nem kap több kiegészítőt a legendás roguelike. Ugyan a játék kezét nem engedik el végleg, és kisebb-nagyobb javítások ugyanúgy fognak hozzá érkezni, de a 35. update-csomag lesz az utolsó „kreatív frissítés”.

A PCGamesN szemfüles munkatársai észrevették, hogy Sébastien Benard, a játék egyik dizájnere ezt a döntést véleményezte a játék hivatalos Discord szerverén. Szerinte a Motion Twin közleménye, miszerint „fontos, hogy ne feszítsék túl a húrt és ne kockáztassák meg azt, hogy elveszítik a játék különleges báját”, egyszerűen csak üres marketing fogás – ő úgy fogalmazott, hogy: „total marketing bullshit”.

Fontos tudni, hogy míg a Motion Twin jegyezte a Dead Cells-t 2018-ban, mikor megjelent, most már az Evil Empire – egy, a Motion Twinből kivált fejlesztőstúdió – gondozza, legalábbis gondozta eddig. Benard szerint az anyastúdió kapzsisága indokolja a döntést és a legjobbakat kívánja az Evil Empire munkatársainak, reméli, hogy túl fogják élni ezt a pofont.

Sébastien Benard 2019 decemberében jött el a cégtől, elmondása szerint a feszült légkör miatt „kérték meg” rá, hogy távozzon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...