Hamarosan bejelenthetik az új Mafia-játékot

  • Írta: szlav
  • 2024. április 16.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre több jel utal arra, hogy a Take-Two már javában készül arra, hogy leleplezze a készülő, negyedik Mafia-játékot. Egészen biztosnak tűnik, hogy legkésőbb a nyári szezonban megkapjuk az első bemutatót.

Az elmúlt pár évben számos pletyka és álláshirdetés árulkodott arról, hogy készülőben van a negyedik Mafia-játék, melyet a Take-Two ernyője alatt minden bizonnyal ismét a Hangar 13 csapata készít. Most azonban azt csicsergik a madarak, hogy közel lehet már a hivatalos bejelentés is.

Kurakasis, aki a frissen regisztrált védjegyek közt kutakodva korábban már kiszivárogtatta a Metro Awakening, az Indiana Jones and The Great Circle és a Marvel's 1943: Rise of Hydra címeit, most azt állítja, hogy a Take-Two néhány nappal ezelőtt megkezdte az előkészületeket a leleplezésre. Mivel a Take-Two jellemzően kb. egy hónappal a bemutató előtt kezdi el az efféle műveleteket, egyáltalán nincs kizárva, hogy májusban vagy júniusban, a nagy nyári expók és játékshow-k időszakában ránthatják le a leplet a bűnözőszimulátorról.

Magáról a játékról egyébként számos pletyka napvilágot látott az elmúlt években, ám ezek közül több erősen üti egymást. Három évvel ezelőtt olyan szóbeszédek terjedtek, hogy a Mafia 4 visszatér majd az első rész Lost Heavenjébe, illetve ellátogat majd Saint Fortunába is, ami Las Vegas fiktív megfelelője lesz a Mafia-szériában.

Erre azonban a Kotaku 2022. májusában rácáfolt azokkal az infókkal, hogy az új rész egy előzménysztori lesz, ami egészen az első epizód előtti időkben, Szicíliában mutatja be a mafiacsaládok gyökereit. Akármi is legyen ezekből igaz, azok az álláshirdetésekből származó infók biztosnak tűnnek, hogy az új Mafia-játék az Unreal Engine 5-ön fut majd és a hagyományos lövöldözés mellett jobban ráerősít majd a lopakodásra is.

6.
6.
shorty123
ez a hangar13 sikeresen lerombolta a harmadik résszel azt amit az első két rész felépített.
Nem volt rossz azért a második sem egyáltalán csak nem sikerült mindent megvalósítani benne amit akartak. Azért ettől függetlenül az még egy nagyon jó kis játék.


5.
5.
Doomsayer
Én meg az egyetelen egy vagyok itt, aki bár elkezdtem az első részt annak idején, de nem vittem végig, mert elég janky-nek találtam. Szerintem az az autóverseny is benne nem nehéz volt, hanem szar. Ettől függetlenül nem fikázom a játékot. Viszont a Mafia 2 nekem egy életre szóló élmény volt, amire a mai napig jó szívvel emlékszem vissza. Aki szerint a Mafia 2 rossz, annak semmit ne higgyetek el a gaming-ről, mert közönséges elitista csak. A harmadik rész sosem érdekelt egy pillanatig sem, de az 1 remake-re lehet ránézek valamikor, ha ennyire fikázzák, mert nincs kizárva, hogy jobban bejönne, mint anno az eredeti első rész.
4.
4.
crytek
Nekem tetszik az első rész remakeje. Ha ez is olyan lesz csak szebb kivitelben nekem már jó.
Lassan le kellene tolni a trilogiát csak hát konzolon mindig van mit játszani nem engengednek
3.
3.
xanatos0911
Egy Mafia letezik, a 2002-es elso resz amit meg onalloan az Illusion Softworks fejlesztett. A ketto egyszer valoban elmegy szodaval. A harmadik egy kabare, a remake pedig egy szemenkopes. (Emlekszem mennyire vartam pedig) Tovabbra is varom a masodik reszt, aminek nem lesz koze a Hangar 13-hoz.
2.
2.
hedzsooo
2. resznek vannak jo pillanatai, osszessegeben jo 1x vegigtolni noha az 1. reszt nem ubereli az biztos szerintem is! A 3. reszt megvettem leertekelve de meg mindig nem szakitottam ra idot... xD En is mersekelve de azert varom, hatha kellemesen meglepnek majd minket a 4. resze soran ismet 1 csucs jatekkal! :)
1.
1.
Shao Kahn
A Maffia Franchize-ból, én kedvelem az első részt. De a játéktesztek alapján amiket elolvastam, a 2.-3. rész nagyon gyenge lett. Remélem a negyedik rész ismét jó lesz, sőt az lesz a legjobb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...