Soha nem látott magasságokban a Fallout 76

  • Írta: zoenn
  • 2024. április 23.
  • Hír
Link másolása
Az MMO-jegyekkel felvértezett RPG a hétvégén újabb csúcsot állított be az egyidejű játékosok számában, ráadásul az új rekord még a megjelenést követő érdeklődésen is túltett. A TV-sorozat által gerjesztett hullámok nem akarnak csillapodni.

A Fallout 76 pusztasága populárisabb, mint valaha, hiszen az MMORPG új játékoscsúcsot állított fel április 21-én. A SteamDB szerint 73 368 ember játszott egyszerre a Bethesda szerepjátékával, amibe nem is tartoznak bele azok, akik PlayStationön vagy Xboxon játszanak, úgyhogy ez a szám jóval magasabb lehet.

Az új mérföldkő mindössze egy héttel azután következett be, amikor a Fallout 76 beállította a korábbi rekordot a Steamen 39 455 játékossal, de a mostani sokkal jelentősebb növekedésnek számít. A markáns érdeklődés mindenképp az Amazon Fallout TV-sorozatának tudható be, hiszen a széria április 10-i premierje óta kaptak lendületet a Fallout-játékok. Európában még a Top 10-es eladási listára is felkerült négy cím, köztük a Fallout 4 és a Fallout: New Vegas is, ráadásul a Nexusmods is gyengélkedett a minap a megnövekedett forgalom miatt. 

A Fallout 76 köszöni szépen, jól van - már nem is emlékeztet a megjelenés körüli gyatra állapotára. Jelenleg is jelentős kedvezménnyel vásárolható meg az üzletekben, ráadásul, ha május 7-ig belevágunk a kalandba, megkapjuk a Vault 33-as öltözéket, amit Lucy viselt a TV-sorozatban. Az MMO továbbra is frissülni fog, hamarosan új területeket járhatunk be benne.

Eközben persze készül a Fallout 5-ig, de a Bethesda eléggé elfoglalt manapság, így a megjelenésére még hosszú éveket kell várnunk.

80.
80.
Spazz Maticus
#79: Ne sajnáld.
Nagy hsz.volt, de ez így sokkal jobb. ;)
79.
79.
Obi Wan Kenobi
#78: Szegény kommentem :( igazán sok effortot tettem bele
78.
78.
szlav
Akkor ez egy jól megérdemelt ban Hitmanson576-nak. Köszi a részvételt!
77.
77.
Hogthar
Hitmanson576 valószínűleg borderline személyiségzavarban szenved. A központban akar lenni és mindenki aki kicsit is rávilágítana a világának hibáira azt automatikusan ledegradálja.
Nagyon kíváncsi leszek rá, hogy ez a hozzászólásom után mennyire tud ellenállni a komment reagálására...
Valószínűnek tartom, hogy az állítása a munkájáról és az életéről egy általa kialakított karakter, aki csak az ő fantáziájában létezik. Az egész biztos, hogy pszichológiában nem igen jártas, maximum olvasgatott a témában, de nagyon sok mindent kever.
Tudom, hogy ez közhelyes lesz, de egyszerűen ne reagáljatok rá, nem jó se nekünk és nem jó neki se, sőt kifejezetten ártalmas.
66.
66.
Ganzer
#64: Ja, kb 4 komment volt csak a játékról :))
64.
64.
MikeHock
63 komment, látszik mennyire megosztó a Fallout. :)
63.
63.
szlav
Legyetek szívesek pontot tenni ennek a magvas diskurzusnak a végére! Köszi!
61.
61.
delphijos
#46: Ez egyáltalán nem erről szól. Crytek vagy sem, miért kell személyeskedő undorító stílusú ámokfutást rendezni ?
59.
59.
Spazz Maticus
#57: Én mást tapasztaltam.

A megjelenését követően kb. 3-4-hónappal, illetve tavaly próbáltam ezt a játékot. és annyi pozitívumot találtam csak, hogy már nem durván bugos a game, de még mindíg nekem az egyik leglaposabb, és jellegtelenebb Fallout - mind történetileg, mint játékmenetben- az egész sorozatból...

A community valóban nagyon jó, ez viszont tagadhatatlan, és jó mod-ok vannak hozzá.

De úgy összességében engem pl. untatott a játék úgy, hogy a többi részt szerettem.
Egy próbát persze tényleg megér, ezzel vitatkozni nem tudok. :)
57.
57.
Ganzer
#50: Végre valaki aki a játékról beszél. Srácok valaki játszott is vele? Tudjátok mikor szedték szét a playerek? Kb 5 éve megjelenéskor. Azóta kapott egy rakás tartalmat, questeket stb. A grafika csöves, de minden másban hozza a Fallout hangulatot, a community szuper rendes, egy próbát bőven megér.
56.
56.
Spazz Maticus
#54: Most megvédeném az oldalt.

Nem, ez korántsem GK a szint. Járok ide rendszeresen, hálistennek nagy többségben nem ezt tapasztalom. Csupán egy "szabadon" moderált fórum ez, annak minden előnyével és hátrányával együtt...XD

Nem kell ezt ennyire komolyan venni, engem például rendkívül szórakoztat ez az alak, bár ma volt pár érdekes hozzászólás ezen az ideszabadult futóbolondon kívül is, láthatóan vannak jópáran, akiknek halovány gőzük sincs a szabad véleményformálás. a vita fogalmáról úgy egyáltalán (többek közt, mert még sorolhatnám...XD), de mint mondtam : Ez egy szabad fórum, és még mindíg döntö többségben vannak azok itt szerintem akik képesek az emberi megnyilatkozásokra, jó beszélgetések és viták is szoktak itt lenni, és ha még néha elszabadul is itt egy ilyen egomán suttyó is, elfér szerintem bőven, inkább százszor ez mint a számtalan közösségi oldalak, magán fórumok "szabályozottan egyirányba hugyozó", egymást körbenyaló zárt, és sötét buborékai...XD

Akik itt is a fenntieket igénylik inkább, előbb utóbb úgyis elhúznak innen olyan helyekre ahol a kedvük szerint folyik a moderálás, (értsd : kib@sszák aki mást mondd, gondol.)marad aki érti is mit jelent hogy vitatkozni, tiszta win-win szituáció ez...XD

Meg a gőzt is ki lehet ereszteni így néha, azután "megnyugszik a beteg" minden oldalon....XD
50.
50.
hedzsooo
A jatekhoz szolva meg ha a leggyengebb Fallout is ez, azert az evek folyaman csak kikupaltak, + hat ugye sokaknak azert is jobb mert eggyutt, online okorkodhetnek benne.

A korabbi KOMMENTEK JAVAHOZ SZOLVA MEG: -Mi a bubanat van mar itt megint, gyerekek? XD :D :D Jajj! XD
47.
47.
Lényegtelen
#46: Csókolom! - ahogy a Rudi mondaná...
De én nem a Rudi vagyok!

Ööö...most ez hogy is van? Crytek (utálata) tartja össze ezt a közösséget, vagy a publikált cikkek/hírek? Olvastad a fentit? Van bármi véleményed a Fallout 76-ról?
46.
46.
Kratoska
Na mi az, hirtelen megalakult a védjük meg szegény Cryteket klub? Ezzel is csak adjátok alá a lovat, de sebaj. Majd jusson eszetekbe akkor is, amikor ti savazzátok a következő hibbant agymenésénél.
37.
37.
DragonBleacPiece
gondolom a sorozat miatt lett népszerű,ha nekem tetszik egy anime, ugyanúgy megveszem az igénytelen musou 1 gomb nyomogatós játékokat belőle (fate/extella, berserk, one piece) szal itt nem a minőségi játék a lényeg , pl fallout 1-2-3 hanem hogy online nyomhassák együtt
16.
16.
Chdz
A hype miatt most az is játszik vele, aki még életbe nem is látta. A sorozatban a leggyengébb láncszem, de haverokkal még én is elbohóckodnék vele.
13.
13.
crytek
#12: Egyik se szar játék. Soha egy szóval nem mondtam. Most is te írtad róluk.
Könnyed játék mind a kettő és full 1az1be ugyanaz mint a tv sorozat. Szóval telitalálat game adaptációk

Szóval hogy is volt hogy baromságokat hadoválsz megint?
12.
12.
Anonymus11234
#1: Te játszol végig minden szart acsimaxolás miatt.

Hogy is volt a Peppa Pignél meg a Mancs őrjáratos játéknál?
11.
11.
Ooorky
#8: Szomorú, de teljesen egyetértek veled.
10.
10.
pszihoapu
#6: csak ket aprosag:
nincs ingyen, csak occsoert.
de nincs magyaritva, szal a te zsugorfolia agyadnak ez messze van, szal no worries! ;)
3.
3.
Kratoska
#1: Nem te erőltetsz minden szir-sz@rt, csak azért mert ingyen van, aztán vinnyogsz, hogy gagyi a játék vagy hogy balf@sz vagy hozzá?
1.
1.
crytek
Hát igen legyek a szarra effektus. Ha valamit ingyen szórnak akkor már jó a sok embernek..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...