Kingdom Hearts-film készülhet a Disney-nél

  • Írta: szlav
  • 2024. április 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Szinte magától értetődő, hogy a Disney mesehőseit a Square Enix jellemvonásaival keresztező Kingdom Hearts végre saját animációs filmet kapjon. A pletyka szerint már úton lehet a produkció.

Újra megindult a mozgolódás a Kingdom Hearts, mint franchise körül. A minap számoltunk be róla, hogy úgy fest, már nincs is olyan messze a Kingdom Hearts IV megjelenése, most pedig kétféle forrásból is az hír érkezett, hogy a Disney animációs filmet készíthet Sora nem mindennapi történetéből.

Először is a kifejezetten Disney-pletykákra szakosodott The DisInsider számolt be róla, hogy már megkezdődtek az adaptáció kezdeti munkálatai. A hivatalosan természetesen még nem megerősített hír szerint a projekt először a Disney+-t célzó sorozatnak indult, ám időközben irányt váltott a produkció, és immáron a mozivászon a célirány, egy egészestés animációs film formájában. Mindez egyébként tökéletesen egybecseng a Kingdom Hearts IV híreit is megszellőztető DanielRPK beszámolójával, vagyis ilyen jellegű szóbeszéd már nem egyetlen forrásból érkezik.

Ahogy azt a bevezetőben már említettük, igen magas, lecsapásra váró labda a Kingdom Hearts animációs feldolgozása, hiszen a játék főhőse, Sora is rendszeresen kalandozik a különböző Disney-világokban és az olyan karakterek, mint Mickey egér, Donald Kacsa, Goofy és a modernebb mesehősök is rendszeresen visszatérő figurák. Szintén érdemes megemlíteni, hogy a Square Enix sem tapasztalatlan az efféle projektek terén, hiszen ők fektették le az alapokat a Final Fantasy VII: Advent Childrennel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...