Fallout 76 - elektromos viharokkal és mutáns pulykákkal vár Skyline Valley

  • Írta: szlav
  • 2024. május 10.
  • Videó
Link másolása
Úton van már a Fallout 76 következő nagy frissítése, a Skyline Valley, amely egy teljesen új régióval bővíti az MMO térképét. A Shenendoah-völgy persze eddig sosem látott veszélyeket is tartogat.

Korábban már beszámoltunk a Fallout 76 következő frissítéséről, amely új küldetésekkel és történetekkel, számos friss tennivalóval és nem utolsó sorban egy új régióval bővíti Appalachia térképét - az utóbbira még nem volt példa, hiszen az eddigi DLC-k mindig külső pályán lévő helyszínekkel bővítették a játékot. Most egy fejlesztői videóval jelentkezett a Bethesda, melyben a játék kreatív direktora, Jonathan Rush mesélt a Skyline Valley újdonságairól.

A videóban szemügyre vehetjük az új helyszíneket, illetve a régió látványosságait, amik természetesen a Fallout 76 posztapokaliptikus mivoltában tűnnek majd fel. Szó esik a régió felett örvénylő elektromos viharról, illetve a Vault 63 elektromos mutációval rendelkező ghouljairól is. Ők, illetve a zóna mutáns pulykái épp elég veszélyesnek tűnnek, de ha ez nem lenne elég, akkor vessetek egy pillantást a videóban szintén feltűnő hatalmas acélgólemekre!

Napra pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kapott a Skyline Valley, de ha nem változik a menetrend, akkor már a jövő hónapban élesedhet a bővítmény.

A Fallout 76 játékosai atomot dobtak Phil Spencer táborára

A Fallout 76-ban mindig zajlik az élet, de az elmúlt napok fényében mindenképp érdemes megemlítenünk Phil Spencer Fallout 76-os táborának az esetét. Miután a Microsoft egy hatalmas kardcsapással lefejezett négy fejlesztőstúdiót, a játékosközösség egy emberként hördült fel az események hallatán. Csekély igazságszolgáltatás ugyan, de a Fallout 76 játékosai a maguk módján bosszút álltak Phil Spenceren, az Xbox elsőszámú emberén. Atombombát dobtak Spencer játékbeli táborára, hogy egy kicsit ő is megsemmisülve érezhesse magát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...