Túl a 125.000 egyidejű játékoson a V Rising

Link másolása
A készítők még a pénteken elért 100.000 főt ünnepelték meg, de idő közben a játék újabb magasságokba szökött, lassan megközelíti a korai hozzáférésben két évvel ezelőtti csúcsát.

Két évvel a korai hozzáférés indulása után végre teljes egészében elérhetővé vált a vámpíros túlélő játék, a V Rising, és ugyan a játék elérte az 1.0-s verziót, ez közel sem jelenti azt, hogy a fejlesztés és a tartalmak gyártása leállt volna. A Castlevaniával való együttműködésen felül még számos más is kilátásban van, és úgy fest, hogy lesz is rá közönség.

A V Rising két nappal a hivatalos megjelenés után átlépte a 100.000 egyidejű játékost, ami aztán tegnap egészen 125.355-ig kúszott fel. Mivel a játék szerves részét képezi a co-op túlélés, nem is csoda, hogy sokan kaptak rá a közös mókára, ami nemcsak a halandók kaszabolásából és szárazra szívásából áll, hanem saját kastélyunk építéséből és csinosításából is.

A V Rising népszerűsége úgy látszik, hogy felfelé ível, a tervek szerint a PC-s megjelenés mellett PlayStation 5-re is elérhető lesz, bár ehhez pontos dátumot egyelőre nem kaptunk. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...