Itt a Fallout 4 új hibajavítása

Link másolása
Nem sikerült teljesen gördülékenyen a játék next-gen frissítése, a Bethesda pedig végre elhozta a mától tölthető szükséges javításokat minden platformra. Remélhetőleg már nem marad drasztikus hiba a játékban.

Az Amazon sorozatának hála a Fallout franchise játékai rég látott magasságokba törtek, és bár új résszel nem tudott szolgálni a Bethesda, a Fallout 76 is kapott számos tartalmi frissítést, viszont a sokak által a mai napig kedvelt Fallout 4 számára érkezett a legnagyobb bővítés a next-gen frissítéssel, ami miatt még a Fallout London mod is csúszik.

Bár örömteli dolog, hogy az idén 9 éves játék natív Xbox Seriex X/S és PlayStation 5 verziót kapott, a Sony konzoljának tulajai nem örülhettek neki annyira. Egyrészt a PlayStation Plus Extrában elérhető verzió csiki-csuki mivolta, másrészt a frissítés okozta technikai problémák is mételyezték a játékot.

A mai naptól viszont tölthető a legújabb javítócsomag, ami a plusz, eddig hiányzó funkciókon túl, mint az fps választás, fokozzák a játék stabilitását, illetve a még mindig javítatlan hibákat is igyekszik orvosolni. Ettől még továbbra is egy Bethesda-játékról van szó, viszont remélhetőleg ez megoldja a legégetőbb problémákat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...