Júniusban jön a V Rising PlayStationre

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Alig pár hetet kell csak várnunk. A játék előrendelése már megkezdődött, sőt egy új előzetest is kapott a vámpíros, túlélős-kraftolós co-op móka, ami eddig PC-n igen jól muzsikált.

Pár hete lépett ki a korai hozzáférésből a V Rising, ami ötvözte a túlélős, kraftolós játékmenetet a lassabb, kimértebb, már-már souslike harcrendszert egy vámpíros körítéssel, amire a Castlevania kollaborációval még erősen rá is játszottak. A PC-s verzió népszerűsége az 1.0-ás frissítés megjelenése után ugyan nem érte el a mindenkori csúcsot, viszont így is még mindig rendkívül szép számokat produkál a játék.

Az tudtuk, hogy a PC mellett a Sony jelen generációs masinájára is megjelenik majd a co-opra építő játék, viszont a pontos dátumot eddig nem tudtuk. A mai naptól viszont már él a játék előrendelése a PlayStation Store-ban, amelynek hála fény derült a dátumra, ami június 11. lesz. A 40 eurós alapcsomagon felül egy 60 és egy 100 eurós verzió is elérhető, ezek a fizetős extra tartalmakat és kozmetikai cuccokat tartalmaznak.

A V Rising kizárólag PlayStation 5-re jön majd, így az előző generációs konzolok tulajai most hoppon maradnak. A készítők nyilatkozatai szerint a játék biztosan nem kap majd cross-play támogatást a megjelenést követően, bár nem zárkóznak el teljesen a jövőbeni lehetőségtől, ahogy attól sem, hogy Xbox-ra és Nintendo Switch-re is megjelenjen majd a V Rising.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...