Megjött az XDefiant legelső frissítése

  • Írta: osan
  • 2024. május 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Pár napja jelent meg a Ubisoft várva várt ingyenes lövöldéje, most pedig megjelent hozzá a legelső frissítés, ami visszahozza az Gyakorló Zónát, mely még a bétateszt időszakában elérhető volt, azonban a teljes játék csak most kapja meg.

Délelőtt számoltunk be arról, hogy több, mint 3 millió játékost érdekelt az XDefiant nyitánya, a mai nap azonban 1 órán keresztül senki sem érhette el a játékot, hiszen megérkezett az legelső patch hozzá. A frissítés egyik legfontosabb pontja az, hogy visszahozták a Practice Zone-t, melyet ugyan már páran kipróbálhattak a bétateszt időszakában, de valamiért a teljes megjelenésből kimaradt, most viszont visszatér.

A Gyakorló Zóna nem fog túl nagy meglepetéseket okozni, de mindig jó, ha van, hiszen ott lesz lehetőségünk fegyverkombinációkat, képességeket és ultrákat kipróbálni, hogy biztosan tudjuk mely párosítás lesz a leghatékonyabb élesben.

A frissítésről szóló teljes listát itt olvashatjátok el, azonban csak pár idegesítő apróságot javítottak, a legnagyobb problémához, a csalókhoz nem nyúltak. Alig jelent meg, mégis tele van csalókkal a játék, ahogy ez kiderül egy Reddit-posztból, melyben videón mutatják meg a csalást. Kérdéses, hogy a Ubisoft mikor fog kezdeni valamit a problémával – reméljük minél hamarabb, sőt ezt akár a Gamescomon is megemlíthetik, ha már részt vesznek majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...