Elindult a Summer Game Fest 2024 aloldalunk!

  • Írta: szlav
  • 2024. május 27.
  • Rendezvény
Link másolása
Nyár, forróság és rengeteg videojáték! Újból elérkezett a nagy bemutatók, friss trailerek és ütős bejelentések időszaka, a Gamekapocs csapata pedig idén is dedikált aloldallal várja a Summer Game Festet övező újdonságokat.

Habár a kis- és nagy kiadók önálló előadásokkal is készülnek, idén is a Summer Game Fest jelenti a showcase-szezon szívét és lelkét. Geoff Keighley június 7-én éjjel viszi a színpadra a játékipar krémjét, de előtte és utána is akadnak majd bőven látnivalók. A Games Workshop már megtartotta a Warhammer Skulls nagy műsorát, be van már táblázva a Devolver Direct, a Future Games Show és a Ubisoft Forward Showcase is, a Microsoft pedig külön műsort szán a Call of Duty: Black Ops 6-nak az Xbox Games Showcase után.

Látnivalókból tehát nem lesz hiány, és akkor még szó sem esett a PlayStation, a Nintendo, az EA, a PC Gamer, a THQ Nordic, a Capcom, és még ki tudja hány egyéb kiadó vagy indie kollaboráció műsoráról! A sok bejelentést követni sem egyszerű feladat, éppen ezért a idén is létrehoztuk a Summer Game Fest 2024-es aloldalát, ahol egy helyen megtalálhattok majd minden eseményt és a hozzájuk fűzhető látnivalókat, bejelentéseket. Ezt az aloldalt a főoldalunk jobb felső sarkában is megtaláljátok majd, illetve az eseményekhez kapcsolódó hírek alatt is találkozhattok majd erre vonatkozó felhívással.

Ezzel pedig vágjunk is bele a nyári szezonba! Reméljük, hogy rengeteg izgalmas újdonság vár majd ránk, nektek pedig jó böngészést és jó szórakozást kívánunk a továbbiakban is!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...